Шок! Убитият Борис Немцов имал $ 1 Милиард! Семейството и Глутница Любовници в Бой за Наследството!

Борис НемцовУбитият опозиционен руски политик Борис Немцов е бил изключително богат човек.

Неговото наследство в момента  се оценява на над 1 милиард долара, вложени в различни банки и ценни книжа.

Всички знаехме, че е заможен, но никога не сме предполагали, че име толкова много пари, казаха потресени негови съпартийци.  Данните за финансовото състояние на Немцов изнесе адвокат Александър Карабанов,  който се е заел да представлява интересите на Екатерина Ифдоти и нейното дете.  Тя е една от бившите любовници на политика, който я изоставил, когато разбрал, че е бременна. Метресата Ифдоти обаче родила извънбрачния му син и се грижела за детето напук на факта, че е нежелано от баща си.
Според различни авторитетни източници, опозиционерът е бил финансиран от САЩ да поддържа партия, която да свали Путин от власт. Той обаче отклонявал средства и започнал тайно личен печеливш бизнес, а други пари държал в банки на свои частни влогове под предлог, че с тях ще финансира опозицията.

Освен това харчел  нашироко парите си по различни манекенки и красавици, купувал им скъпи подаръци и ги водел в луксозни хотели  или на скъпарски екскурзии. Американските му господари никак не били доволни от развитието на нещата, но все пак  се надявали, че с личния си чар ще поведе масите, или поне ще върне част от получените солидни суми.

В момента се води съдебен  процес за наследството му и недвижимите имоти, които притежава в Русия и чужбина. Главни претенденти за парите са  законната му съпруга Ирина Корольова, която остана с него въпреки забежките му, четирите му законни деца и две полузаконни от любовниците му, които също са родили деца от него – Екатерина Ифтоди и Анна Лесникова.

Борис Немцов бе застрелян преди година  на Москворецки мост, докато отиваше на хотел с украинската си любовница, която специално беше долетяла за интимната им среща. По него беше стреляно от бяла кола, открита по-късно изоставена в съседен квартал. А убийците, вероятно наемници, се укриха.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. HA HA.
    Brawo na put,prati na drugija swjat.. bez miliardite..
    Ha ha kef, jalko, che ne go gramnaha po rano chifuta gnusen..

  2. Този в леглото ли е агитирал рускините да подкрепят опозицията?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.