Шок! Джино заплашва Джена с П*рно Клип!

Джино гола главаДжино държи сериозен компромат  срещу бившата си годеница Джена, която му избяга най-безцеремонно и го заряза.  

33-годишният мургавелко, който се прави на света вода ненапита, всъщност таи доста злоба  и мъка в душата си, особено след като чалгаджийката го нарече „нищо“ и обясни, че чак сега е срещнала истинския мъж. Освен това Джена най-безочливо води дело да си върне колата, която Джино й беше подарил, но впоследствие си прибра, защото видял с очите си как вози новото си гадже в нея.

djena-djino1Джино заплашил бившата си, че ще я направи за смях пред цяла България, ако продължава да драпа да му вземе скъпото возило.

Стана ясно, че докато били заедно, двамата неведнъж записвали палавите си игрички в леглото с камера, а после пускали записа да му се наслаждават. След раздялата им тези записи останали в Бианкалана и той ги държал  за собствена консумация. Сега обаче, когато любимата му се сгоди за друг, когато планира пищна сватба и на всичкото отгоре се кани да му вземе колата, „американецът“ здраво се ядосал.

Той на няколко пъти заплашил бившата си, че ако не спре да го изнудва и да водиdjena-djino2 дела за собствеността  на возилото, всички ще я видят в горещ клип, което никак няма да хареса на годеника й. Знайно е, че Малкия Канар е безумно ревнив и публикуването на горещото видео може да го накара да отмени сватбата.

Джена не повярвала, че бившият й е способен на такава низост, но той вече я предупреди, като пусна доста интимна снимка. На нея двамата са в палава поза, той й е вдигнал  полата и опипва дупето й.

Ако тя не спре с делото за колата, наистина ще й извади компроматите, твърдят негови приятели, отлично запознати със сприхавия му и отмъстителен характер.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.