Шок! Гаджето на Елена Йончева прави тоалетната на Емануела

Емануела червени очиАрхитектът Пламен Тодоров, който е гадже на журналистката Елена Йончева, която пък беше бивше гадже на Сергей Станишев, ще прави тоалетната на Емануела.

Тодоров бил нает от богаташкия син Димитър да направи ремонт на двете бани и тоалетната в огромния му апартамент в центъра на София. Жилището е 190 квадрата, има шест стаи, обзаведено е супер луксозно, но певицата настоявала да направят ремонт, щом ще гледат бебето си там. Бъдещият татко веднага се съгласил, защото е бременна, а на бременна жена нищо не се отказва.

Така Тодоров получил пълната възможност да се вихри в накои части на апартамента. Банята и тоалетната ще бъдат с плочки със златен кант, това бил последният писък на модата сред богаташите. Подът пък ще бъде със специално покритие, което е много ефектно и не се хлъзга, а само тоалетната чиния пък струвала 3000 лева.

Емануела имала претенции и към спалнята, искала висящо легло с дюшек от гъши пух и поръчката вече е направена в Италия. И понеже вече се е нанесла в апартамента, майсторите били по-тихи от мушички.

С парите за ремонт може да се купи чисто ново жилище в новите затворени комплекси, но фолкаджийката не давала и дума да се издума. Харесвало й да живее в центъра, а в крайните квартали можели да си вземат друго жилище, когато си пожелаят.

В момента Димитър се отнася към нея като към принцеса, а тя все още ходи по участия, но ги е разредила, за да пази бебето и да кара по-спокойна бременност. Певицата в никакъв случай не иска да отиде да живее в Свети Влас в палатите на фамилията Диневи, където всеки от братята е направил харем от бивши съпруги. Тя дори не желае да се жени за Димитър, а само да са заедно и по възможност да отгледат сами детето си. Нейни познати твърдят, че е станала неочаквано кротка и не се заяжда с Митко, като с останалите си мъже.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/fyFW8iWOOEs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.