Шок! Българин се сражава заедно с опълченците в Донбас /ВИДЕО/

българин за одесаИзненадващ надпис „Българин за Одеса” се вижда на приклада на автомата на доброволец от опълченския отряд „Призрак” на Луганската народна република. Това показват ексклузивни  кадри на руската телевизия lifenews.ru.

В репортажа се разказва за живота на доброволците, които са направили своя база  в изоставен затвор в Дебалцево. Бойците споделят несгодите и лишенията, които търпят всеки ден по тяхно собствено желание. Те предпочитат да гладуват, да се изхранват с каквото намерят, да спят на студено и върху неудобни легла, но да отстояват идеите си и да не позволят на олигарсите и майдановците да завземат новосформираната република.

Репортери  разговарят и командира на отряда, който разказва за ежедневието на подчинените си, за опасностите, на които сами са се изложили в името на свободата.

Към края на репортажа по тесните коридори на затвора набързо притичва неизвестен боец с камуфлажни дрехи и каска. Той държи на гърба си автомат, на чийто приклад е поставил напис „Българин за Одеса”. От репортажа не става ясно кой е той, а и камерата не е уловила лицето му на фокус и то не се вижда добре. Не е българинът да е в отряда заради това, че негови близки или приятели са станали жертви на жестокото клане в Одеса, което бе извършено безмилостно  от наказателните отряди на Киев.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/hf4zSBOu47k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.