Шок! Бирмата сложил СРС на Преслава, тя го хванала

БирматаПреслава и Георги Станоев-Бирмата са във вихъра на нов скандал. Макар и да са разделени, телефонът на певицата все още е подслушван от бившия й. 

24-годишният богаташ се чуди как да си я върне или поне само себе си да убеди, че тя не става за нищо и да я махне от мислите си.

Още в началото на връзката им връзката им – преди около две години, ревнивият младеж й подарил скъп мобилен телефон, в който обаче имало монтирано устройство, с което той да следи с кого и какво Преси говори. Така се налагало да изслушва безкрайни разговори с козметици, фризьорки, продуценти, клюки с приятелки и всякакви женски бръщолевения.

Станоев е известен с лудата си ревност към фолкаджийката и заради изблиците му двамата не веднъж се събираха и разделяха.  Миналото лято двамата дори се  сбиха  в заведение в Слънчев бряг, заради това, че Преси танцувала с друг, а свидетели твърдят, че агресията често е била част от любовта им. Както се случи и в дискотеката в Студентски град, където Бирмата нахлу, ревнувайки любимата си от Фики..

По време на връзката им Бирмата постоянно се съмнявал, че певицата му кръшка и затова решил да се подсигури и да се увери, че не му слага рога с друг баровец и да го прави за смях пред хората.

Преслава  не подозирала, че е подслушвана, и не внимавала какви ги дрънка по телефона, а всяка вечер пък Бирмата проверявал търпеливо всичките й разговори.

Брюнетката обаче накрая се усъмнила и отишла при специалисти и дала апарата за проверка. Те й казали, че ааратът  има закачено подслушвателно устройство. Това станало  причината и за големия им скандал и довело до раздялата им, твърдят нейни приятелки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.