Хърватският президент заяви, че „САЩ и НАТО водят война срещу Русия чрез Марионетката си Украйна“

„Вашингтон и НАТО водят война срещу Русия с помощта на марионетката си Украйна“. Това заяви хърватският президент Зоран Миланович в неделя на пресконференция във Вуковар, съобщава агенция HINA.

Миланович каза, че не вижда смисъл от санкции срещу Москва. „Да отстраним руския президент Владимир Путин от власт или пък Русия да бъде победена военно – това не е реалистичен план. Планът не може да бъде свързан със санкции. Санкциите са абсурдни, с тях няма да постигнем нищо. Западните санкции не успяха да пречупят дори Слободан Милошевич. Вашингтон и НАТО влизат от война във война и съсипват все повече Европа. И каква роля са ми отредили те на мен като техен съюзник – роб на Америка?“, коментира той.

Хърватският президент нееднократно се е обявявал срещу обучението на украински войници на територията на страната му. Той е убеден, че обучението им в няколко държави от ЕС крие опасни последствия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Последствията май отиват към осветяване на тъмна Европа с фойерверки…

    • Така, е но аз лично не очаквам ефекта да е голям. в джендър-халифата населението е толкова тъпо, неграмотно и страхливо да не загуби мизерното си съществуване, че дори в задника им да светнат фойерверките няма да искат да видят истината.
      В така наречените цивилизовани страни живеят главно подчовеци-роби и това е причината за скорошното им изчезване, или по-точно за подмяната им с афикано-азиатски мюсюлмани, на които западните барбита ще раждат главорези.

      • В голяма степен вече са подменени, само ние да се измъкнем от тоя кошмар, че не ми се мисли- като гледах какви ги вършат бежанците във Франция и Германия, в наши градове се напълни с такива, издевателстват, някаква жена писа в мрежите как нападат в крайните квартали, кошмар.

      • След като обиколях почти 15 г. из джендърхалифата, още 2004 г. спрях да обитавам сатанинските им държавици. Не мога да твърдя с достоверност. Но мои познати останаха там и ми разказват как всяка 3-4 женица на запад, вече води по 2-3 черни или кафяви дечица…

  2. ПРЕЗИДЕНТЕ, КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА, СЕГА Е БЪЛГАРИЯ НА МАМЕЦО И ЩЕ И ПРЪСНАТ ГЪЗЕЦО, КАКТО ПРИ ВАЗЕ !

    ДОБРЕ, ЧЕ ДАДЕ ЗНАК ДА СЕ ОКОПИТАТ СУРОПОЧОРА, НО ТЕ ПОЛУЧАВАТ ПАРИ ОТ ДРУГИ – БИТКОЙНИ СА ИМ РАЗДАВАЛИ НА ПП – ТО И МНОГО КУРВИ ИМА В НАРОДНОТО ДУПЕТИЛИЩЕ !

    ЕДНА ЛЕНА ГО ОТНЕСЕ ОТ СЛАВИ ТРИФОНОВ С МЕДОЛДИЯ, НО ВСИЧКИ СА ЗА ЕБАНЕ !

  3. Усташите винаги са си гонели интереса и смея да твърдя, че добре балансират в повечето опасни и заплетени международни политически ситуации.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.