Христо Иванов: В България огромното болшинство от хората харесва Путин (С ВИДЕО)

Христо Иванов пред „Свободна Европа“: Страна като България, в която огромното болшинство харесва Путин, защо си мислим, че има условия силите на либералдемокрацията да спечелят самостоятелни мнозинства?! Ако стъпим на тази констатация, ще ни стане безпощадно ясно, че всичко, което можем да направим вбъдеще ще трябва да е в договорка с опонентите. Каква протестна енергия?!? Тя се изля къде – в Слави и зад Радев. ПП дойде на шлейфа на Радев. Изобщо не е ясно, ако тяхното явяване не беше съчетано с избори за Радев, какъв щеше да е ефектът, какво представителство щяха да имат в парламента.

ПП-ДБ загуби два пъти – реформата ѝ се провали, а избирателите я наказаха заради съюза ѝ с ГЕРБ и ДПС, в който влезе включително и за да може да направи реформата. И сега какво?, зададе риторичен въпрос Иванов в интервю за Генка Шикерова.

Интервюто с него вижте тук. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

13 коментара

  1. В БГ не просто харесваме Наш друг Товарищ Путин .
    Ако властта някакси изпълни заповедите от посолството и обяви война на Братска Русия , може да бъдете сигурни , че огромна част от народа ще започне да се сражава НА СТРАНАТА на РФ ! Ама без никакъв майтап !А какво ще стане след това ли ? Амииии … Здравствуйте Братушки 2 , а след това и Народен съд 2 ! Там където е текло – ПАК ще тече ! И … кръвта вода НЕ става !

  2. Час и половина с Христо Иванов, сериозно ли ме карате да си причиня това страдание? Ако ще с вълнена роба на голо и посипано теме с пепел да излезе, от това лице, освен елементарен театър пред огледалото, друго не може да се очаква.

    • Как, бе, Ваньо? Това е супер новина. Една от най-верните американски отрепки след поне десетилетие във вярна служба на кураторите си от американското посолство, признава, че България е населявана от русофилски народ. Маловажно ли ти се види това?

      • За него това може и да е прозрение, но ако и за останалите е, да си пуснат „Земя на слепци“, АХАТ, албум „Конникът“. Естествено виждащият не е тази пица!

  3. От стратегически интерес за България е Русия да си вземе Николаев и Одеса, а всички американофили да си спомнят за Никола Петков и всички, които са чакали на Орлов мост американците да дойдат и да го спасят… Аман от долароджии…

  4. От стратегически интерес за България е Русия да си вземе и Николаев, и Одеса, не слушайте какво Ви говорят евроатлантиците …

  5. Мисля, че не трябваше да подаваш оставка, ще останат само дебилите и събираните по пътищата от Бойко хора, които дори текст не могат да прочетат!

  6. Не бе, обичаме Русия, каквото сложат руснаците, пак ще го подкрепим! Омръзна ни от лицемерието и лудостта на ЕС нацистите!

  7. Обичаме Русия! Да са живи, здрави и да намачкат нацистите! И на украинците им желаем здраве и да се съберат с братята си руснаци!

  8. Ристе, усещаш ли “дибелия”!?
    Мирише ли ти на баница?
    Усещаш, усещаш…
    И сега какво!?…

  9. Ами,като знаеш тази истина,застани на страната на народа бе идиот такъв!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.