Фики Стораро: Какичка ме отвори в леглото, Бирмата не млати мен!

Фики2Фики Стораро, който стана неочаквано Певец на годината сподели неизвестни факти от личния и интимния си живот.

Оказа се, че както се случва при повечето млади момчета , кака „отворила“ Фики и го научила на тайните на се*са. Една компания момчета и  събрахме с компания момичета в апартамента и аз не помня на кого. Каката ми прошепна, че много ме харесва и през цялото време ми пускаше ръка. После се усамотихме и така станаха нещата. Това са мили спомени, а после имаше още и още“, разказа Фики.

Майката на младия певец обаче е с твърди и консервативни разбирания  за бъдещата си снаха. Тя е  непреклонна, че момичето, което ще стане  съпруга на първородния й син и ще го доведе вкъщи, трябва непременно  да бъде девствено.

„Аз бях точно на 16, когато се омъжих за баща му не бях докосвана от мъж,  бях си девствена. Нашата вяра ни задължава да постъпваме така. Така съм възпитала и своя  син и вярвам, че той ще спази даденото на мен обещание и ще ни  доведе честно момиче“, сподели разпалено мама Валя.

Фики се поизчерви, не  оспори категоричната позиция на майка си в ефир и дискретно замълча, защото нямаше как да й каже, че девственици за женене просто липсват.

Фолкаджията осветли зретелите и по въпроса  дали след наградите на „Пайнер“ е имало сбиване между него и гаджето на Преслава – Малката Бирма. Според Стораро купонът бил страхотен, целунали се с Преслава, обаче само като приятели – по бузата. После танцували.

Според мен приятелят й беше пийнал повечко, но не вярвах, че чак толкова лично ще приеме нещата. Но двамата не сме се били, боят бил между  охраната на заведението и охраната на Бирмата. Станало сериозно меле, обаче  след като ние си тръгнахме. Като той дойде към 4 часа сутринта с охраната си, ние решихме да си тръгнем и не сме участвали в боя. Нито аз, нито Преслава. Харесвам я, но между нас няма нищо, допълни категорично Фики.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.