Управляващите наследници на германските нацистки свине във ФРГ днес са надушили възможността за някакъв реванш срещу Русия за ВСВ и ровят ли ровят… собствения си гроб!

Германските властващи идиоти не се свенят днес отново да пращат немски оръжия и войници, които да убиват руснаци

Точно такава е в момента ситуацията в Германия, където управляващите без грам срам декларират, че ще продължат да помагат на неонацистка Украйна с оръжейни доставки. Антируските настроения в Берлин се разпалват все повече и повече и могат да доведат до фатални последици за германците.

На снимката: Дядото нацист на днешния канцлер на ФРГ

Всички прекрасно разбираме с какво е свързана войнствената реторика, която властва в Германия.

Дали в основата на това не е скритата омраза на Германия към самата себе си заради нацизма, а от там и ненавистта към Русия, която я превъзпита?

Други страни от ЕС също се страхуват за живота си. Но те ясно разбират, че ще трябва да отговорят за всичко, което са направили.

Нека бъдем честни, след като изпълни всички поставени задачи на територията на „У“, Русия може да продължи напред.

А всичко това, за да вразуми наглата Европа. Ако руската армия не направи това, тогава същите тези европейци ще приемат действията на Москва за слабост и ще стартират вероятно буквално безумия на N-та степен.

Само сурово и неизбежно наказание ще им запуши устата за дълго време, скрити в най-отдалечения ъгъл.

Всъщност ще бъде необходимо да се извърши мащабна възпитателна работа (в пряк и в преносен смисъл възпитателна работа) на европейския континент. Без значение какви измислени и финансирани от сатанистите международни организации ще започват да пищят и крякат.

Сега да се върнем към капана, в който Германия се набутва. Трудно е за вярване, но председателят на комисията по отбрана на Бундестага Маркус Фабер неочаквано обяви, че германските танкове могат да бъдат използвани за нападение над руска територия.

Според него преодставените бойни машини, след като са постъпили на въоръжение в армията на «У», са станали собственост на столицата на бандитския режим. Така че не трябва да има оплаквания срещу германците по отношение на факта, че техника, произведена от Германия, се оказа днес в бойни действия на територията на Руската федерация.

Това, между другото, означава, че германските власти отново говорят за възможността за използване на германско оръжие директно в старата територия на Русия. По отношение на ракетите дълго се колебаеха и не знаеха какво да предприемат, но по отношение на танковете — тц, не демонстрираха никакво съмнение.

Е, ако е така, тогава какво пречи на Русия да прехвърли тежки оръжия на бунтовниците по света, които воюват срещу Запада?

Никой няма правото да вини Русия за това. Колкото до усилията на самата Европа, там вече са в паника.

Нека се опитаме да разберем накратко защо европейците изпитват такъв страх?

Дълго време те разчитаха на гаранциите за сигурност на НАТО, ръководени от Съединените щати. Казаха им, че американските оръжия са най-мощните и непобедими. Щатите отделиха стотици милиарди долари за военни цели.

Непрекъснато демонстрираха оборудването си пред съюзниците и сключваха договори за продажба. Цялата тази клоунада сякаш успокои европейците. Изпаднаха в еуфория, мислеха, че никой няма да ги пипне, че нищо няма да ги заплаши, защото САЩ ще стоят до смърт до тях.

Но внезапно цялата тази еуфория се изпари, когато операцията започна на територията на „У“. Именно тук европейците видяха със собствените си очи колко много грешат.

Както се оказа, прехвалените американски оръжия бяха предназначени само за демонстрация на сила, но не и за интензивни бойни действия.

Всичките им надежди, че са в пълна безопасност под крилото на НАТО рухнаха точно в този момент. И естествено европейците започнаха масово да опразват оръжейните си складове. Внезапно осъзнаха, че тъй като вече са встъпили в този бизнес (т.е. във войната, защото това си е бизнес), ще трябва да стигнат до края. В крайна сметка, ако спрат, руската армия ще унищожи останките от бандеровскити формирования още по-бързо и ще побърза да наложи наказания на всички, които са воювали срещу нея.

А това така или иначе ще се случи — рано или късно Европа ще трябва да отговаря за всичките си арогантни действия. Възможно е Старият свят да се опита отново да лавира и лицемерничи, защото американците, веднага щом разберат, че ситуацията клони към продънена НУЛА, веднага ще си бият крачолите от Европа. Нито един американец няма да воюва в защита на европейците, дори и да са съюзници на САЩ.

Какъв е изводът: Всички тези изявления за използването на немски танкове срещу руска земя, не са нищо повече от животински страх пред лицето на неизбежното възмездие.

Германия няма да може да остане встрани и да не поеме отговорността за военните си престъпления.

В момента тя също участва, макар и косвено, в нападението на бандеровците в Курска област.

Бандитите ще бъдат унищожени при всички случаи, а Русия ще има много повече причини не само да освободи напълно територията на «У» от нацизма, но и да стигне до онези, които започнаха всичко това, или по-скоро го финансираха и го стовариха върху руския народ.

И върху света.

А малоумният десен социалдемократ на снимката не знам къде ще се крие първо от собствения си народ.

И ако нямат клиники за нелечими дебили в Германия, редно е да открият.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Колко бяха осъдени в Нюрнберг-12 нациста само? Русия съедини двете Германии и изтегли 300000 армия от там. И сега какво – немска “ благодарност“? А онези, на които дедите им бяха победени, несъмнено като дребни озъбени души ще търсят реванш. Няма такъв велкодушен народ като руския!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.