Украинка опита да продаде бебето си, за да оцелее

украйна бебеСъпрузи от Украйна се опитаха да продадат 8-месечния си син, излизайки от страната. Те решили да изтъргуват мъничето на територията на Русия.

Собственото си детенце родителите оценили точно на 5 милиона рубли. Двамата опитали чрез сайтове за обяви, а майката пък ходила на гарата да разпитва за заможни бездетни семейства. Полицията е задържала „предприемчивата“ двойка точно при получаването на парите  и размяната на „стоката“, съобщава руският тв канал „Звезда“.

Ченгетата били маскирани като двойка, която иска бебе. Те посрещнали семейството на гарата, след това за достоверност завели детето в медицински център, където то било прегледано, за да се уверят, че е здраво. Чак тогава  двете страни преминали към „сделката“. Вместо пари обаче младите родители  получили чифт белезници и били отведени в районното полицейско управление.

Срещу двамата  е образувано досъдебно производство. Те пък обяснили, че в Украйна нямат работа, нямат пари да гледат детето си. Затова решили да го продадат. Хем те да започнат нов живот в чужбина, хем детето им да попадне в заможно семейство и да има добро бъдеще.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.