Ужас! Мъртва възкръсна в обреден дом, гробарят припадна

ковчегСлужител от германски погребален дом припаднал от ужас, след като капакът на ковчег се повдигнал и „мъртвата“ жена вътре се разкрещяла „Къде съм?, Махнете ме оттук!“.

92-годишната дама била обявена за починала  от лекар в старчески дом в Гелзенкирхен, след което тялото й било  откарано до погребален дом, за да бъде подготвено за погребението.

Жената  била сложена  в хладилна камера миналата събота вечерта, обаче явно й станало студено и се разкрещяла възмутено отвътре, като шашнала служителите на дома.

След като проверили пулса й, изплашените санитари повикали линейка. Медиците веднага отвели бабата в местна болница и започнали да я лекуват от простуда. Семейството на жената веднага било  информирано, че вместо на погребение, трябва да ходи на свиждане, защото тяхната роднина все още е жива.

В понеделник бабата обаче още веднъж изненадала близките си като все пак е починала този път наистина.

В същото време  полицията започна разследване срещу сестрата и лекаря, които без много проверки обявили жената за мъртва. Тя била открита да лежи в леглото си от служител от персонала на старческия дом, който си помислил, че тя вече не диша. Лекарят пък потвърдил смъртта й.

„Това е ужасно и необяснимо“, заяви директорът на старческия дом. Такова нещо не му се било случвало през цялата му практика в дома.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.