Ужас! Гонзовица срича, не може да чете

Богданов със СветланаСлед като показа първо дупето си, а след това и зърната си във ВИП Брадър, Светлана Василева открехна една друга своя непозната за публиката страна – уменията си от първи клас.

Оказа се, че плеймейтката не може да чете гладко и срича. Това се случи в изповедалнята, когато завързана с белезници за Богданов поради мисия се наложи да влезе с него и да изгледа целия запис с признанията му, че е любовник на Преслава.

Когато той яростно започна да отрича, Големият брат накара Светлана да прочете статия от списание, която разказва коя е истинската любовница на  жиголото и вече явно антимъжкаря Пламен.

Никой не очакваше поредната изненада – че красавицата е зле с четенето. Тя даже не успя да произнесе правилно името на младежа и два пъти му смени ударението. По-сложните думи пък или ги предъвкваше, или сричаше, или прочиташе на няколко пъти.

Василева с един замах взе призовото място на Златка Димитрова, която само не знае столиците, но иначе може да чете и даже пише без грешки. Богданов пък се издъни на изпит по българска история и бе пометен по знания от ромката Ирена. Сега обаче Гонзовица изби рибата, като показа на цяла България, че има трудности с четенето.

Най-вероятно следващият, вкаран в Брадъра догодина няма да знае и азбуката.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.