Ужас! Ваня Червенкова и Соня тресат яки дупета в ефир!

Ваня Соня танцВърхът на резила или голям купон! Както искате, така го наречете. 

Биг Брадър реши да изстиска максималното от финалистите в предаването и започна да ги прави на маймуни. Съквартирантите трябваше да си разменят коледни подаръци, които намериха в изповедалнята и всеки да прецени коя кутия на кого да даде, като предварително разгледа съдържанието й. Така Ваня Джаферович и Борислав окичиха Евгени Минчев и с плик с две дупки, с който да му скрият главата и да му оставят място само за очите и с чифт мръсни, носени три дни чорапи.

Лордът се засегна, взе подаръците, но отказа да ги носи, защото просто беше унизително. Останалите получиха доста по-приятни неща, а Соня Колтуклиева екип за йога, с който трябваше да танцува „туърк”, танц с енергично въртене на дупето, станал популярен покрай дивашките изпълнения на Майли Сайръс.

За да не се излага Соня сама, Ваня Червенкова се съгласи да излезе на сцената заедно с нея. Двете доста усърдно разучаваха танца и се кълчиха цели шест часа, докато усвоят въртеливите движения. След което се изтъпаниха пред всички по изрязани трика и клинчета.

Гледката на двете дами, тресящи едри задници пред съквартирантите, беше повече от комична. Всички сдържаха кикота си и ръкопляскаха, но чак сълзи им течаха по лицата. По челата на двете танцьорки пък се стичаше пот и размазваше грима им. Въпреки всичко те устояха цели три минути на сцената и почти на четири крака се изнесоха от нея.

„Като за дами на такава възраст – бива!“, одобриха гледката съквартирантите.

https://youtu.be/Rba9Z0CcWwQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.