Ужас: Албена Вулева спипа Наско Месечков в гей-чат

Наско забрадкаВодещата на „Психодиспансер“  Албена Вулева хвана танцьора Наско Месечков в доста скандална крачка.

Тя намери профила му в гей чат. „Из хрониките на пикантните гей-чатовете…или още от софийските хомо-потайности!“, написа журналистката  под снимката на Месечков, която бе копирана от профила му в мрежата.

„Ха ха ха- няма нищо скрито-покрито от мен! Животът от доста време е доказал, че изобщо не съм добър избор за враг“, коментира Вулева, за която пък  има  съмнения, че също си пада по ласките на собствения си пол, а за камуфлаж живее с мъж.

Причината за внезапната вражда между двамата най-добри приятели във ВИП Брадър  стана поведението на танцьора, след като излезе от Къщата. Вътре той беше по-тих и от мишка, когато го тормозехаа, плачеше, криеше се под завивките в спалнята и единствената, която не го обиждаше и не се смееше зад гърба му, беше Албена. Тя го утешаваше, приемаше го в малката си компания, майка й също се грижеше за него и бдеше като орлица, за да не го обиждат и нараняват.

В знак на благодарност, веднага след като излезе, Месечков обяви, че е стоял в компанията на двете жени, за да не започнат да говорят за него и да му причиняват мъка и сълзи. Изобщо не можех да ги понасям, бяха ужасни, но това беше единственият начин да се спася от острите им езици – като се направя на техен приятел, каза той.

Вулева обаче не прости предателството и лицемерието му и се закони, че ще го гони до дупка, докато го разголи съвсем. Явно гонитбата е успешна, щом успя да се докопа до профила му в специализирания чат за нежни мъжлета.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/MAAB8vVJDRs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ТААЗИ рут КОЛЕВА КАТО НАВЬРТИ ТОЛКОВА ГОДИНИ КАТО ЛИЛИ ИВАНОВА И ДА ПРОДЬЛЖАВА ДА Е СЛУШАНА , И НАПЬЛНИ АРЕНА АРМЕЕЦ ТОГАВА МОГА ДА Я ПОГЛЕДНА.ТОВА,ЧЕ САМА СЕ ОЦЕНЯВА НЕ ГОВОРИ ДОБРЕ ЗА НЕЯ.НЕКА Я ОЦЕНИ ПУБЛИКАТА.А СЬМ СИГУРНА,ЧЕ ИМА ХОРА,КОИТО НЕ СА ЧУВАЛИ ЗА НЕЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.