Уволниха синоптика Иво Андреев заради пиянство

Иво АндреевЕдно от емблематичните лица на Нова  телевизия– синоптикът Иво Андреев, вече е аут от редиците на трудещите се в телевизията.
Водещият се е разделил с позицията си на екран, след като дълги години представяше с усмивка прогнозата на времето.

„В унисон с развитието на компанията и затвърждаването на нейната лидерска позиция, непрекъснато протичат естествени процеси на обновяване и оптимизация на персонала, отговарят от телевизията. Целта ни е нашите екипи да отговарят на най-високите професионални стандарти в тази индустрия. По отношение на Иво Андреев, който вече не е част от екипа на Нова, заявяваме, че запазваме добрите си отношения с него и му пожелаваме професионален  успех“, коментираха  от Нова. Те запазват неутрално деликатен тон за раздялата си със синоптика.

Андреев е един от най -„старите“ работници на Нова и внезапното му уволнение е повече от изненадващо за всички колеги и тези от другите телевизии. В техните среди упорито се говори, че Андреев идвал на работа пиян, или си пийвал преди ефир, но досега зрителите не са забелязали да плете език и най-вероятно някой от екипа го е наколадил на шефовете.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.