Тръмп Шокиращо: US-армията Вече няма да се меси във военните конфликти по света!

Историческа реч на американския президент, с която той обяви, че слага край на американските военни интервенции по света.

Слагам край на ерата на безкрайните войни на Америка по света. САЩ повече няма да се меси във военните конфликти на други държави. Това заяви днес Доналд Тръмп пред випускниците на Военната академия „Уест Пойнт“.

„Не е работа на американската армия да се меси и разрешава стари конфликти в далечни страни, за които много хора у нас дори не знаят къде се намират. Според Тръмп официалната политика на САЩ се връща към корените си – изолационизъм, здраво стъпил на принципа, че задачата на войника е да защитава Америка от външни врагове. „С днешна дата САЩ къса с една дълго продължила безумна епоха на безкрайни войни по планетата“, каза президентът по време на речта си в Уест Пойнт в щата Ню Йорк.

Президентът на САЩ каза още, че „понятието „защита на жизнените интереси на Америка“ след дълго лутане най-после се е върнало на мястото си“.

И добави: „Ние няма повече да изпълняваме ролята на полицаи на света. Но нека враговете ни са наясно, че ако американски граждани, където и да е по планетата, са в опасност, ние няма да се поколебаем да ги спасим. И оттук- нататък, когато се бием, ще е само за да се защитим“, подчерта Тръмп.

Думите на Тръмп във Военната академия бяха излъчени от десетки американски телевизии.

„Вашият випуск започва военната си служба в решаващ момент от нашата американска история: Възстановяваме основният принцип, че мисията на американския войник не е да възстановява други страни, а да защитава страната ни от чужди врагове“, каза той. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. ЩЕ ПОЖИВЕЕМ ЩЕ ВИДИМ ПРЕКАЛЕНО Е ХУБАВО ЗА ДА Е ИСТИНА

  2. Прав е бай Дончо. Вместо да харчи милиарди за военни кампании къде по-лесно и без пари е да праща указания на съответния посланик, какъв изход да изстиска от мекушавото правителство, към което е аташиран. От липсата на войни по света Военно-промишленият комплекс няма да загуби нищо от далаверите си. Даже напротив. Видяхме че е достатъчно да поканиш влиштелен дупедавец на ншколко „закуски“ което хем ти е без пари, а даже и той си плаща и хоп – вместо Грипен – Ф16.Пробутваш им архаичен модел като за нов. Колко му е от залежаващи в складовете резервни части с малко добавка да сглобиш няколко самолета. Хем прочистваш складовете, хем печелиш от части които морално вече излизат от употреба и скоро ще ги бракуваш и изхвърлиш, хем дългосрочно привързваш послушковците към своите интереси. На тия с фуражките от петоъгълната къща малко ще им докривее, че разраборките им вече отиват в архива, но няма да им бъде позволен „финал Кенеди в Далас“.

  3. Това е хвърлена ръкавица към глобалистите, чийто „бизнес“ никак няма да просперира, без защитата на американската армия. Те запалиха неговият дом САЩ, с черните си изстъпления, а той им го връща, като оставя техните тихи убежища, в ръцете на дълго време газените народи. От сега си личи, че следващите избори за президент, ако се стигне до такива, ще са с мащаба на средно интензивна гражданска война. Дали ще видим нов сценарий тип „братя Кенеди“ зависи от Тръмп. Жив или мъртъв, той вече създаде демаркационна линия, която трудно ще изчезне.

  4. Не му вярвам. След изборите, ако ги спечели, ще бъде същото. Ще ми се да греша!

    • Повярвай и стискай палци да спечели втори мандат. Повярвай! Има защо!

    • Естествено, че точно за присъствието на армията им по света всичко ще си остане същото, той си оставя тази вратичка, НО ще защитава други интереси и по друг начин. Разликата ще е количествена и евреите няма да са приоритет.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.