Тръмп: Само Бог предотврати немислимото да се случи, трябва да останем твърди пред лицето на злото

Доналд Тръмп благодари на поддръжниците си за техните „мисли и молитви“ във втория си публичен коментар след покушението срещу живота му снощи.

„Само Бог предотврати немислимото да се случи. НЯМА ДА СЕ СТРАХУВАМЕ. Вместо това трябва да издържим в нашата вяра и да останем непоколебими пред лицето на злото“, написа бившият президент в публикация в Truth Social.

„Молим се за възстановяването на тези, които бяха ранени, и пазим в сърцата си паметта на гражданина, който беше убит“, каза Тръмп, добавяйки, че сега е по-важно от всякога американците да са обединени, за да не позволят на злото да победи.

„Много обичам нашата страна, обичам всички вас и очаквам с нетърпение да говоря скоро на конференцията в Уисконсин“, завършва бившият президент, върху който снощи бе направен опит за покушение.

Видео показва как Тръмп си накланя главата в момента на изстрела и именно това спасява живота му. ВИЖ ВИДЕОТО:

Тръмп, който ще бъде кандидат на Републиканската партия на президентските избори през ноември, стана обект на покушение, но тъй като в сюблимния момент рязко наклони главата си, куршумът прониза дясното му ухо. Кандидатът за президент бе изведен бързо от сцената на митинга от агенти на Сикрет Сървис. В резултат на стрелбата загина човек, взел участие в митинга, а още двама бяха ранени.

Федералното бюро за разследване (ФБР) на САЩ пое случая и каза, че става дума за опит за убийство. Двадесетгодишният нападател бе убит от агенти на Сикрет Сървис секунди след като произведе няколко изстрела с автомат по Тръмп от покрива на съседна на митинга сграда.

Държавни глави и правителствени ръководители от цял свят осъдиха покушението срещу бившия американски президент.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. „Дълбоката държава“ на чифутските сатанисти е в паника, и иска на всяка цена да премахне бай Дончо. Тръмп много им пречи – на престъпниците от Еврейската мафия. До сега има над 30 опита за убийството му.

    Секретните служби със сигурност са замесени, както и местната полиция.

    Но хазарските свине са си направили сметката без кръчмаря. Бог пази Тръмп от еврейските сатанисти.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.