Тръмп Пое САЩ! Ето какъв ТРЪМПокалипсис МУ ГОТВЯТ ЗЛОВЕЩИТЕ Либерал-Глобалисти! Виж Тук:

Клетвената церемония, на която новоизбраният президент Доналд Тръм, с ръка върху Библията,  обеща да се ръководи от Конституцията и интересите на американския народ, се състоя днес от 16,30 часа българско време, а президентът Доналд Тръмп и неговия вицепрезидент Майк Пенс встъпиха официално в длъжност в 19,00 часа българско време.

По традиция церемонията се състоя в столицата Вашингтон, на Капитолийския хълм, пред сградата на Конгреса.

Забележителното и необичайното е, че въпросната церемония по встъпване в длъжност на президент бе най-грандиозната в историята на САЩ. Във Вашингтон пристигнаха над 2 милиона, а по някои сведения и около 3 милиона души, които желаят да присъстват на тържествената клетва и да чуят словото на новия, 45-ти  президент на Щатите Доналд Тръмп.

Мнозинството американски граждани изразяват своята обич и подкрепа към новия си президент и на това се дължеше невиждания в историята на САЩ наплив на хора, които задръстиха Капитолия и улиците на Вашингтон, с желание да се докоснат до своя любимец Доналд Тръмп или поне да чуят на живо неговите първи думи като президент на тяхната велика страна. Те смятат, че Доналд Тръмп ще е ТРАМПлинът, който ще изведе Америка към едно ново бъдеще. Без конфликти и войни, без тероризъм и насилие.

И което е най-важното, обикновените американци искат техния нов президент да поведе страната към мирно сътрудничество с Русия, към разбирателство с нейния  президент-миротворец Владимир Путин и към създаване на условия, при които двете велики страни ще си помагат във всички области в интерес на техните граждани и на милиардите хора по света.

Любопитно и не много известно, обаче  е, че някои американски граждани са сериозно наплашени от пропагандата на неолибералните медии, които властват на телевизионния и вестникарския пазар и тези граждани виждат бъдещето в тъмни краски. Те купуват оръжие и боеприпаси, запасяват се с продукти от всякакъв вид, барикадират се в къщите си и не излизат на улицата. Накратко, те се готвят за предстоящия Тръмпокалипсис, който, според тях, неминуемо ще настъпи, след като Доналд Тръмп стане президент.

Именно такива хора, уплашени от черната пропаганда на „маститите“, финансирани от Сорос и ЦРУ американски медии, проведоха не един протест в дните преди предстоящото влизане на новия американски президент в Белия дом.

Протест на две – три хиляди граждани и „видни интелектуалци“ имаше и вчера в мегаполиса Ню Йорк. В него взе участие и холивудския „герой“ Робърт де Ниро, който по време на предизборната кампания жестоко очерни Доналд Тръм като го обяви за абсолютно неспособен да се справи със задълженията на президент на Съединените щати. След като обаче Тръмп стана Мистър Президент, Де Ниро пръв се отказа от думите си и се извини на Тръмп с мотива, че не е искал да каже това.

Тази еклектика и разнобой между думи и дела на хората, които протестират срещу Доналд Тръмп,  идва да покаже, че те са подложени на много силен натиск. Че зад техните „действия“ стои задкулисната, тайната Уолстрийтовска,  соросоидна, Пентагонска и ЦРУ държава в САЩ, която се мъчи да дискредитира и унищожи Доналд Тръмп и неговите помощници и поддръжници. Именно тази „тайна държава“, която държи трилионите долари в САЩ, и символ на която е финансовия спекулант Джордж Сорос,  стои зад всички „майдани“, войни и кръвопролития. Тази „тайна държава“, която в нарушение на Божиите и човешките закони е унищожила десетки милиони невинни човешки същества и цели държави и народи… Това „тайно масонско общество“ трябва да бъде разобличено и да понесе своето наказание като най-античовешката организация, създавана в историята на човечеството след хитлеристкото Гестапо.

И именно защото предчувстват своя край, либерал- глобалистите в САЩ и в Западна Европа, чиито политически остриета бяха Хилари, Обама и Меркел, се опитват със зъби и нокти да удържат своята власт. Да запазят удобното за тях статукво, което се разпада пред очите им.

Те все още не могат да проумеят, че техните „надежди“ да властват над света се разпадат като картонени кули, ЗАЩОТО НАРОДИТЕ НА ЕВРОПА И САЩ ПОИСКАХА ТАКА. Те все още обявяват Доналд Тръмп и Владимир Путин за диктатори, които искат да завладеят Земята.

И все още се опитват да ги унищожат. И двамата! Без да разбират, че ако по някаква зла случайност, Тръмп и Путин бъдат унищожени, това ще забави само с малко похода на народите към мирно и по-добро бъдеще. НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЯМА ДА СПРЕ ТОЗИ ПОХОД. По простата причина, че никой, колкото и да е могъщ, не може да се противопостави на обединената воля на милиардите хора на планетата.

Не може да се противопостави и на техните лидери – трите могъщи държави Русия, САЩ и Китай, които все по-отчетливо разбират, че само обединението може да спаси и възроди и тях, и целия свят.

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Тръмп, се изказва, че иска да намали данъците на богатите. Това значи, че разходите на държавата ще се поемат от бедните. Бедните обаче нямат пари. От къде тогава ще се вземат тези пари? От бедните като им се спрат помощите. Средната класа която изключително много ненавижда бедните, очаква с нетърпение този вариант. От друга страна Трамп иска мир и сътрудничество с Русия. Дали целта му не е да отдели Русия от Китай. И защо когато самият той е милиардер, е в същото време против най-богатите в света, така наречените Билдерберги?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.