Тачо го удари на алкохолен запой, полива славата в кръчмите

Тачо пияно прасеОткакто е излязъл от Къщата на ВИП Брадър, Тачо не спира да пие до зори с приятели, без присъствието на Жени, разбира се. Нарича го пиене по мъжки и черпи всички авери с останките от хонорара, спечелен в Къщата.

Той даже не се притеснява да пуска и доказателства от безпаметните си купони и качва снимки в социалната мрежа, на които изглежда неадекватен и пиян-залян като талпа.

Последно той бе забелязан да излиза от клуб в събота сутринта на самия Никулден, но видимо не му е ясно, че празникът вече е дошъл и едва се сдържа да не запълзи на четири крака към таксито. На последната снимка пък изглежда толкова замотан и изключил, че дори негови приятели го подмята: „Превъртял си играта пак“. Снимката е твърде красноречива и и показва истинската му същност на човек, зависим от алкохола и изгубил идентичността си под негово влияние.

Тачо е отпуснал напълно задръжките си, откакто отношенията му с жена му се влошиха и двамата са пред развод. Решението на шестата в света  било окончателно.

Тя на няколко пъти се закани да подаде молба за развод още в Къщата, но все пак запазваше самообладание и се отказваше. Тя се надяваше, че ако вътре се сдобрят и се държат прилично, ще могат поне да спечелят формата и да докаже, че хората ги харесват.

Но щом излязоха от риалити шоуто, вече нищо не я задържаше при мъжа, който я излагаше и унижаваше нон стоп. Той се напи още на купона при излизането им и май оттогава не е изтрезнял. Жени най-после осъзна, че е унизително да живее с човек, който непрекъснато я унижава, крещи й, заплашва я и се държи като селски хулиган. Не е добре за нея, за авторитета й и за детето им.

Откакто стана ясно, че Жени го е изоставила завинаги, Тачо тотално се плъзна по надолнището. Тя беше спирачката му да не затъне съвсем в алкохолното блато, но откакто я няма, той е до гуша в него.

„Добре, че Жени се отърва. Отдавна трябваше да го направи“, говорят нейни близки, цитирани от сайта Хотарена.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.