Съкрушително Поражение на Украинската армия в Херсонска област! До дни Русия ще стовари цялата си военна мощ в Украйна! + Сводка от фронта на 16.10.22 г. (ВИДЕО)

Руската армия днес отблъсна опитите на украинските войски за настъпление в Донецка, Херсонска и Николаевска област. Войските на ВСУ са се оттеглили с огромни загуби, измервани в хиляди убити, съобщиха от руското МО, цитирани от Ройтерс и БТА.

От руското МО Русия съобщиха още, че продължават въздушните удари по военни мишени и обекти от енергийната инфраструктура в Украйна, като за целта се използват далекобойни оръжия с прецизно насочване. Външните министерства на Китай, Сърбия, Казахстан, Беларус, Таджикистан, Узбекистан и още няколко държави, съюзници на Русия, изтеглят персонала от посолствата си в Киев и призоваха своите граждани по най-бързия начин да напуснат територията на Украйна.

100-хилядна военна групировка, оборудвана с нападателни оръжия е струпала Беларус на границата си с Украйна. В съставът й има и 9 хил. руски войници.

ВИЖ ПОРАЖЕНИЕТО НА ВСУ ПОД ХЕРСОН – 500 УБИТИ И УНИЩОЖЕНИ СТОТИЦИ ТАНКОВЕ! УКРАИНСКАТА НАПАДАТЕЛНА ТАКТИКА „ТАРАКАН“ ВЕЧЕ НЕ РАБОТИ:

https://youtu.be/GZerQltjQx8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Братска Русия пак ще помогне на България във войната със злото !
    Слава на Русия !

  2. Ахмат Сила, чакаме руснаците да ни освободят от краварските слуги!

  3. Господи съхрани и насочвай смелите руски войници. Дай им сили да поразят злото!

  4. Готви се нещо, Путин напоследък е много спокоен и дори се прокрадва лека усмивка по лицето му. Дано не подценяват врага. Врагът не е Украйна, Украйна е използвана от запада, т.к. самият запад не желае да воюва на своя територия. За бойно поле сме предвидени и ние, но не са отчели нашата народопсихология, ние сме силно скептични и не подлежим на масова пропаганда. България ще е сто пъти по-добре ако не влиза в никакви съюзи за напред, сегащните ЕС и НАТО са обречени в този си вид

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.