Стрaхил Ангeлoв: Ако не вземем незабавни марки, скоро Heолибepалнaта Отрова ще ни довърши!

„Все по-трудно се понася толкова много глупост и арогантност, съчетани с тотално невежество! Ако не вземем незабавни мерки, скоро тази нeoлибepалнa отрова ще ни довърши.

Една нищожно малка, но агресивна обществена група се счита за призвана да поучава всички останали как да живеят и какво да мислят! И всеки, който не е съгласен с абсурдните им тези бива моментално заклеймяван и облепян с всевъзможни етикети.

Представянето на утайката на обществото за каймак и соченето й за пример на подрастващото поколение е възможно най-пагубния процес за Родината ни.

Онова, което се нарича „предаване на знания“ или още по-общо „образование“, всъщност не е нищо друго, освен ИНДОКТРИНИРАНЕ, каквото винаги се среща при различен тип диктатури. Мнозина съвременици внезапно биват обладани от ненавистта и злобата, без да знаят какво им е докарало този фанатизъм и невъзможността да се отскубнат от него.

Всеки който не е славоукраинстващ инфантил и не вярва, че Крим е украински, значи е купен от руснаците и затова отказва да участва в ежедневната „двуминутка на омразата“, което вече е задължително, за да бъдеш приет като равноправен член на „модерното“ неолиберално, безродно, безпаметно, безполово, космополитно и мултикултурно общество.

Активните поддръжници на тази нова „религия“, основана на омразата и отрицанието съвсем не са толкова много, за колкото се представят сами и ни ги представят медиите. Всъщност са едно безумно миниатюрно малцинство. Но са достатъчно шумни, агресивни и решителни. Те искрено ненавиждат болшинството – различните от тях, заради смелостта им да бъдат себе си и да го демонстрират!

Икономическата и най-вече духовна разруха, която неолиберализма докара на народа ни, е основната причина за разпада на семейната общност и за проявите на т.нар. „домашно насилие“, срещу което зомбирани троцкисти водят шумна битка.

Това е тяхната поредна „барикада“, където живеят и се хранят.

Скотския живот лишен от ценности ни направи зверове. За да си „скот“ по душа не е задължително да си беден в материален план – много често напротив! Оспори се и се опростачи абсолютно всичко възможно. Силово се налагат абсурдните тези на малцинства и субкултури, които са много далече от сърцето и душата на българина и резултата е такъв какъвто е – всичко върви по план, прилага се комплексна глобална програма за промяна на поведението на хората.

Духовната нищета ни докара до тук – да водим дебат относно това какво е пол, кой паметник да съборим, на кого дължим освобождението си и т.н.! Отрекохме се от всичко. В душите ни не остана нищо не оспорено и не поругано, нищо сакрално и свято. Така се подготви и възпита колониалния елит и колониалното ни битие, за да се стигне до „Галя от посолството“.

Живеем във времена, в които истината се нарича „език на омразата“!

За нуждите на либерал-джендъризма дори започна унищожаването на езика ни – например думите „напредък“ или „прогрес“, както и много други тотално изчезнаха от речника ни и бяха заменени с нищо незначещи силогизми. Думите „дълг“ и „чест“ са напълно изпразнени от съдържание и тотално липсват в неолибералния политкоректен новоговор и респективно са изчистени от речника на селектирания от чужди НПО-та и центрове за влияние, политиески и обществен елит. Елит, който се отнася с презрение и се срамува от българския си произход, елит за който България не означава нищо – за тях тя е просто плячката, която им се поднася в замяна на колониалната им сервилност.

Застоят в умственото усъвършенстване, упадъкът на нравствените добродетели, следствие от пълното им отричане и подмяна, както и влошаващите се материални условия са причината за изблиците на насилие – не само т.нар. „домашно“, всякакво и навсякъде.

Пътят, по който обществото трябва да върви, към достигането на по-възвишени междуличностни отношения бе системно миниран и по него биваха издигани най-различни прегради и препятствия и най-вече барикадите на войнстващия фашизоиден джендър-либерализъм и фанатизираните му финансово мотивирани последователи.

Това се прави целенасочено и систематично от група добре платени фарисеи, които са провъзгласени от пропагандния апарат за „учени“ и впоследствие рекламирани от средствата за масова агитация и дезинформация, в каквито са превърнати повечето медии!

И помнете, че една от най-вредните и най-опасни мисли е „Всички правят така“ – Л.Н.Толстой!

Страхил Ангелов, Фейсбук

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Няма какво да добавя, болезнено съгласен със всичко написано. Щом Щатите ще ни спасяват от Русия, която е водила непрекъснато войни от своето създаване, щом Щатите, които са избили и прогонили милиони от домовете им само след ВСВ ще ни спасяват от Русия, значи всичко в нашите представи се обръща насилствено и арогантно. Достатъчно е да се хвърли поглед във форумите на нашите помиярски вестничета, ФАКТИ, ФРОГ НЮЗ, , че и други, за да се види степента на индоктриниране на младото поколение.

  2. Вярно, обективно но в същото време и твърде оптимистично. Считам, че този път по който ние вървим в момента е гибелен и рано или късно, обществото ни като такова ще загине напълно. След време ще има сбор от индивиди, всеки от които със свои лични цели,предпочитания и желание да ги постигне веднага с цената на всичко и най-вече със страданието или ограбването на тези които са до него. Днескашната тотална комерсиализация на всичко, утре ще доведе всички – в това число и прехвалените апологети на демокрацията зад океана до пълна гибел. Има ли нещо по-отвратително от това , хлапе на десетина години да извади пистолет в училището където ужким учи и да разстреля колкото му паднат свои другарчета – ей така за кеф! Това е краят и случки като тази са ежедневие в Америка. Единственото което трябва да се знае, че ще загине цялото човечество а не само отделни народи и раси така както се надява „златния милиард“!

  3. «Les Américains sont le problème de tout le monde» Американците са проблемът на ЦЕЛИЯ СВЯТ. Само тъпите и продажни глави на нашия политически „елит“ не го разбират, което разбира се ще го плащаме всички ние.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.