Страшна издънка! Обявиха, че гонят Луна от ВИП Брадър шест часа преди края на гласуването!

Луна вънАко някой досега се е съмнявал кой посочва вратата на участниците във ВИП Брадър и поне мъничко се е надявал, че това зависи от зрителите, вчера и последните илюзии загинаха.

В своя рекламна статия, пусната по сайтовете за вечерния лайф, по недоглеждане на екипа бе пуснато изречение – ще си тръгне Луна, но за сметка на това ще се върне Преслава. Така всички знаеха кой ще напусне шоуто около 23 часа още в 16 часа следобед.

Отдавна се говори, че гласуването на зрителите няма никакво значение и че продуцентите гонят играчите в зависимост от това колко хонорар са получили и колко са интересни за шоуто. Луна беше предвидена за изгонване още преди седмица, но само заради неочаквания си ход да предложи брак на Бойко Борисов, бе оставена в Къщата да шашне още малко зрителите и да доиздърпа нервичките на съквартирантите. Така излетя другата пешка – Моника Валериева.

Сега обаче продуцентите имаха абсолютно алиби да изхвърлят фолкдинозавърката. Те направиха нещо драстично, накараха я да свали изкуствената си конска опашка. Покрай нея изгърмя и Джино, който пък се наложи да се остриже нула номер. А покрай Джино пък го самоотнесе и Гъмов, който си обръсна главата в знак на солидарност. Луна отказа да разваля прическата и зрителите уж се възмутиха и я изгониха. Защото съквартирантите останаха с минимален бюджет.

Ако някой познава българския зрител добре, ще знае, че той никога не би пратил смс, за да осигури сьомга и шампанско на виповете. А ще остави Луна да продължи да ги дразни. Но продуцентите обявиха, че хората пред телевизорите ще изгонят Луна и резултатите показаха, че наистина са я изгонили.

На сбогуване тя направи още един многозначителен жест. Отказа плика с евтината козметика на „Рефан“ и го подари на първия зрител, който й се мерна пред погледа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.