Страхливец! Байдън Отказа да Говори с Путин в ТВ. Ефир!

В четвъртък Владимир Путин предложи на Джо Байдън двамата да разговарят в телевизионен ефир. „Разговорът ни може да се осъществи в петък или в понеделник. Важно е и не бива да се отлага. През уикенда мисля да отида в тайгата да си почина малко, но разговорът ни с американския колега може да се осъществи или утре, или, да речем, в понеделник“, каза Владимир Путин за телевизионния канал „Россия-24„. „Готови сме по всяко време, удобно за американската страна, и ще дам съответните инструкции да се организира такъв разговор на Външно министерство точно сега“, каза Путин. Той подчерта, че ще е най-добре разговорът с Байдън да се проведе в директен ефир. „Така ще е най-честно“, допълни Путин.

В петък обаче Джо Байдън отклони предложението на руския президент, като заяви, че контактите между двамата ще се осъществят на някакъв етап в обозримо бъдеще. „Сигурен съм, че ще поговорим на някакъв етап“, каза Байдън пред репортери в Белия дом в петък.

Припомняме, че преди дни в интервю за телевизия ABC Джо Байдън заяви, че руското ръководство „ще плати жестока цената“ за опитите на Москва да се меси в американските избори. Освен това шефът на Белия дом отговори утвърдително на въпрос на водещия дали смята Путин за „убиец“. Впоследствие, запитан какво ще отговори на американския президент, Владимир Путин каза, че ще му пожелае здраве.

Междувременно днес Джо Байдън падна на два пъти, изкачвайки се по стълбичката на президентския си самолет.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://twitter.com/TPostMillennial/status/1372938992430243841?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1372938992430243841%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fglasove.com%2Fcategories%2Fnovini%2Fnews%2Fbaydn-padna-pri-kachvane-v-prezidentskiya-samolet-video

Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Бидона се изтърси не два, а три пъти по трапа на самолета!
    Америка никога не е имала толкова жалък президент!

  2. БАЙДЪН МАЛОУМНИКО ТИ С ПУТИН НЕ МОЖЕШ ДА СЕ МЕРИШ НИТО ДА ГОВОРИШ ПУТИН ИМА ОБИЧТА И ДОВЕРИЕТО НА ЦЕЛИЯ СВЯТ В БЪЛГАРИЯ РУСКИТЕ ШПИОНИ НЕ СА 6 ВСИЧКИ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД 6 МИЛИОНА СМЕ РУСКИ ШПИОНИ И СЕ ГОРДЕЕМ ОБИЧАМЕ БРАТСКА РУСИЯ И НИКОГА И НИКОЙ НЯМА ДА НИ ПРОМЕНИ

  3. Смешно, но по-скоро жалко и трагично една голяма държава с големи претенции да бъде велика да позволи управлението й да е от един изкуфял алцхаймер,който забравя,греши и се спъва се и тътри като костенурка?

  4. Американците дърпат котето за опашката постоянно. Дразнители докрай. Не преживяха, че не могат да си разделят Русия по времето на Горбачов и Елцин и сега всячески се стремят да я отслабят. Мен лично ме интересува повече България, но се дразня от досадните каубои.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.