Стоте манекенки забърса колежка на бившата си годеница

Сираков ГериСамо няколко дни, след като  футболистът Благо Георгиев и бившата изгора на Ицо стоте манекенки – Биляна, бяха спипани  да се разделят със страстна целувка пред сума ти хора и то насред шосето, ответният удар на нещастният рогоносец  не закъсня.

Изоставеният застаряващ бизнесмен веднага измисли  начин да покаже на Биляна, с която се сгоди и  която щеше да прави своя съпруга, че не не е отчаян и не  ближе раните си вкъщи.

Нощен клуб със скъпо  шампанско и доста  скъсена дистанция с определено  красива и търсена жена. Това е начинът, който Сираков е избрал, да покаже, че не му пука и да намекне на Биляна какво е изгубила в негово лице или по-точно в негов джоб.

Ицо остава верен на страстта си към млади красавици и сега  до него стои известната брюнетка  Гери Дончева. Двамата очевидно зе забавляват добре, допрели глава до глава и искрено се смеят.

Дали цялата тази постановка не е направена само заради невярната Биляна? Това се питат хора, които са присъствали на годежа и твърдят, че Ицо бил наистина много наранен.

Биляна пък разбрала, че няма да може да стане съпруга на човек, който е толкова възрастен и ще изпусне най-хубамите години от живота си, за да се прави на примерна съпруга. Затова зарязала годежа и предпочела да си поживее, дори да е греховно, отколкото да се жени за старец заради парите му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/0I_vDmqHRaI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.