Стивън Сегал: Украинците Убиха своите в Еленовка, за да спрат да говорят за Престъпленията на Зеленски (С ВИДЕО)

Известният актьор Стивън Сегал, който е голям приятел на Русия, бе ракетният обстрел срещу затворническата колония в село Еленовка край Донецк, който уби над 50 пленени украински бойци е дело на украинските сили. Направили са го за да накарат останалите пленени да мълчат, целенасочено са убили собствените си хора, пише сръбското издание „Kurir“, позовавайки се на Independent.

Както съобщава Independent, Сегал твърди, че обстрела на следствения арест в Еленовка е поръчан от властта в Киев, за да попречат на пленените войници да „говорят за престъпленията на режима на Зеленски срещу човечеството“.

Стивън Сегал записа видео от мястото на експлозията от 29 юли, която уби най-малко 50 души. То е част от бъдещият му документален филм за събитията в Донбас.

„Единият от убитите е висш нацист от „Азов“, който в дните преди украинския ракетен обстрел срещу лагера, реши да говори и се оказа, че знае много за престъпленията на Зеленски. На всичкото отгоре представи и доказателства за думите си. Стана например ясно, че Зеленски е отговорен за поръчването на бруталните мъчения срещу руски войници и техните убийства, както и за убийствата на цивилни“, твърди Сегал.

„Зеленски е участвал в престъпления срещу човечеството. Чудя се дали 50-те поразени от ракета в лагера не са били убити точно заради този разкаял се и разприказвал се човек?“, пита известният актьор.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ПРЕКРАСНО,ПОКАЖЕТЕ ГО НА ИДИОТИТЕ,ДЕТО ВЕЯТ АМЕРИКАНСКО ЗНАМЕ ПРЕД БЪЛГАРСКОТО ПРЕЗИДЕНТСТВО! ДАЛИ ИМА ДРУГИ ТАКИВА ИДИОТИ КАТО НАШИТЕ ПО БЕЛИЯ СВЯТ?!НЯМА!!!СБИРЩИНА ФАШИСТИ,И ЗА ВАС ЩЕ ДОЙДЕ ДЕНЯТ!!!ГИЛОТИНА ИЛИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СТОЛ,ТОВА ЗАСЛУЖАВАТЕ БОКЛУЦИ!

  2. Случилото се напомня за законите на италианска мафия. Започне ли да говори някой го убиват.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.