Става напечено: Русия Взриви Военноморска база на САЩ в Украйна

Ударени са и бази на дронове Байрактар в Донбас на територията, контролирана от Киев

С прецизни ракетни удари руската армия е взривила военноморската база в Очаков, Николаевска област. Именно за нея говори президентът Путин в обръщението си към руснаците на 21 февруари, съобщават украински медии.

Известно е, че американските военни работят там от 2017 г., наричайки го военноморски оперативен център.

В същото време руската армия атакува и унищожи бази на турски дронове „Байрактар“ в Донбас на територията, контролирана от Киев, съобщават очевидци. Същите дронове през последните 2 години неспирно обстрелваха градовете на ДНР и ЛНР. Освен това, според очевидци, в град Смела в Черкаска област на Украйна се твърди, че радарна станция е била деактивирана от точен хиперзвуков ракетен удар.

Министерството на отбраната на Русия обяви, че въздушни удари са унищожили 74 наземни украински военни инфраструктурни обекта – 11 летища, 3 командни пункта, военноморска база, както и 18 радара на системите С-300 и „Бук М-1“.

Водят се боеве на подстъпите към столицата Киев. Току-що стана известно, че летището в Киев е било превзето чрез специална военно-въздушна операция на руската армия. Това съобщи журналист на американския тв. канал CNN, който се намира там.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. В Родни балкани също е изградена ракетна база.
    Това означава ли че и Бг фашизма ще бъде ударен.
    Чакам освобождение 3то .

  2. Предстои геотектоничен разлом в света и в Европа.Като ясновидец преди време писах тук,че през 2025 приключва т.н Ес.Боян Чуков потвърди наскоро прогнозата ми. Това което става е само началото. За жалост нашият народ го чакат тежки дни.

  3. ЗАХАРЧЕНКО ГИВИ МОТОРОЛА РАДВАЙТЕ СЕ ОТ НЕБЕСНАТА ВИС ВЕЛИКИ БРАТСКИ ДЕЦА СВОБОДАТА НА ДОНБАС ДОЙДЕ СЛАВА ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС БРАТУШКИ ЧАКАМЕ ВИ В БЪЛГАРИЯ ИМАТЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

  4. С ТЕБ СМЕ ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС БРАТУШКИ ОБИЧАМЕ ВИ ГОСПОД ДА Е ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ С ВАС

  5. И тука и тука има натовски бази. Като сте започнали карайте наред. Най-вероятно така и ще направят. Нали в ултиматума се казваше, че НАТО трябва да се изтегли до границите от преди разпадането на СССР. Значи като ги подпука от Украйна, че до към Мюнхен някъде, всичко що е натовска база под ножа. Пардон, под ракетите.

  6. НЕма да се предаваме, сега подготвяме батальончето от 1000солдата, ще си купим още американски машинки и сме готови да защитим Украина и американската демокрация. В батальончето да влезат най-върлите натовци и тези от атлантическия съвет. Умирам да видя Соломонча и Еленка с по една пушка в ръцете. С Кирето и Радев напред!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.