Срам! Културни дейци се замеряха с ла*на при Люба Кулезич

Кулезич култураНевиждан скандал се разрази пред очите на зрителите в предаването на „На светло“. Люба Кулезич беше поканила министъра на културата професор Мирослава Кортенска от правителството в сянка на Николай Бареков и председателя на Съюза на артистите Христо Мутафчиев.

Тя събра двамата, защото вторият заплаши да се самозапали, ако първата стане министър. Дори званието „професор“ на Кортенска бе поставено под голям  въпрос. Наложи се гостенката и водещата,  които са учили заедно във ВИТИЗ  на висок глас да си задават въпроса „Абе ти на колко години си?“. Причина за това стана твърдението, че Кортенска няма нужната възраст за професор.

Ти нямаш никаква култура, а искаш да управляваш културата в страната, захапа я Мутафчиев. Твоите знания и умения се съмнявам дали са полезни и в една тоалетна, защото няма да знаеш как да изчистиш фекалиите оттам.  Той даже се скара с Кортенска за отношението й към починалите звезди на театъра, част от които по нейно мнение  били убити от предишната власт поради извършените неуспешни реформи.

Артистите се превърнаха в просяци, всеки заработва тайно, за да има пари за хляб, заплатите им са скандално малки, крещеше Мутафчиев.  Точно дотам ги доведе правителството на ГЕРБ, което се опита да унищожи културата, върна му го Кортенска.

Бившият културен министър Вежди Рашидов, който беше гост преди това, внезапно се върна в студиото и се намеси в скандала, който придоби махленски размери. Гостите се обиждаха един друг, разговаряха за фекалии и фекалки в културата и така се разпалиха, че дори Кулезич се стресна и се опита да ги укроти. Но не успя и само пусна реклами.

Чакащите за следващото интервю лекари обявиха, че били сигурни, че артистите ще се сбият в студиото и даже обсъждали отвън кой на кого да окаже първа помощ.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Единия психопад с Атака замина в историята,появи се друг с ББЦ.Разбира се с придружители кукувци.Какъв е тоя народ,каква е тази нация от мазохисти или наистина сме лош материал.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.