Срам! Геро на финал в „Като две капки вода“! Нагласено ли е шоуто! Виж Тук:

Геро СпПредаването „Като две капки вода“ не е нагласено! Ама изобщо!

Това твърдят до запенване Зуека и Рачков. Но какво тогава прави на финала най-некадърният имитатор сред осемте участници, не могат да отговорят. Геро, който изпълни една единствена песен без грешка – тази на Тодор Колев! Геро, който се мяташе като току що уловен сом по сцената, облечен в женски нелепи дрешки, който рецитираше, вместо да пее и от време на време даже си забравяше текста, ако е на английски, снощи се класира за финал!

И си избра лесна песничка, която като нищо ще го направи и победител.

Геро МарияВ социалната мрежа зрителите изригнаха, че присъстват на поредната нагласена Боза на клана Халваджиян. Преди две години журито изкуствено тикаше към финал отчайващо некадърната в пеенето Мария Игнатова, която трудно можеше да вземе верен тон.

Тенденцията в семейното шоу да се дава наградата на свои хора продължава. Не стига, че почти цялата рода Халваджиян е на заплати там или в „Господарите“, ами наглостта им стига дотам, че незаслужено кичат със слава тези, които въобще не го заслужават- най-често служители в други техни продукции или близки техни приятели!

Преа остана последна, а направи няколко много сполучливи имитации. Джулия пя много добре, но понеже не е свързана с хората от предаването, неизменно получаваше по три точки и висеше на опашката. Преслава нарочно или по недоглеждане винаги приличаше на „отмъщението на гримьора“ и въпреки няколкото си блестящи имитации, отпадна безславно!

ГероЗа сметка на това Орлин Павлов, който успешно се дънеше лайф след лайф и снощи даже не можа да се справи добре с арията на Мефистофел, неочаквано отиде на финал.

„Просто жури и продуцент си избират на кого ще връчат наградата, а заблудената публика праща ли праща смс-и“, ядосват се по форумите.

Нима има още някой, който да вярва, че класацията зависи от зрителите?

Явно да.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/qdnnEczbLzY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.