Софи Маринова Шокиращо Призна: Мутрите ме направиха Певица и ме Позлатиха!

Софи МариноваСтанах певица и имам пари заради тези мъже, които наричаха мутри, каза изненадващо Софи Маринова.

Викат им мутри, но за мен те са истински мъже с възбуждащи парфюми и джентълменско поведение.

За Поли Пантев и Жоро Илиев само хубави неща мога да кажа и винаги ги казвам. Много ме харесваха и непрекъснато искаха да им пея. Бях им любимка и те ме позлатиха.

Първата среща на ромската перла с двамата ъндърграунд босове била в ресторант, където тя пеела за жълти стотинки. Изпълнявала „Ти нямаш сърце“. Те влязоха точно когато пеех. Загледаха се в мен, заслушаха се. После започнаха да си поръчват още и още песни. Тези железни мъже плачеха на баладите ми, размекваха се, вдигаха наздравици, искаха още и още.

Не зная какво са правили в реалния живот и не искам да зная. За мен те бяха мъжете, които се разчувстваха на всяка моя песен, които ме гледаха с обожание и респект, които се размекваха като глина и бяха най-добрата публика за едно ромско момиче, отишло в големия град да пее.

Жоро Илиев бил толкова трогнат от откритието си, че на другата вечер завел цяла банда силоваци в заведението. Вижте за какво става въпрос, казал той и качил Софи на една табуретка край шефската маса, а тя взела опърпания микрофон и запяла. Приятелите му буквално зяпнали. Напредналите с уискито бършели по някоя сълза и бъркали в бездънните си джобове, давайки й пачки долари. Пяла им до сутринта.

След това Жоро й дал пачки долари, след него и Поли Пантев извадил същата сума.

Певицата си спомня как тя и момчетата от оркестъра излезли от заведението, обменили доларите в чейндж-бюро и хукнали по магазините. Радвали се като деца. Мъжете си купили костюми – същите като на мутрите, а Софи – един куп дрешки, парфюми и козметика. Поглезили се яко и отишли да спят.

След няколко дни Жоро пак ги извикал да пеят на друга компания и отново завалели долари.

Не съм извършила нищо нередно. Пеех, а те ми плащаха. Колкото имаха на сърце. Спрях да тичам по магазините като дете и започнах да спестявам. Така си купих първото жилище. Бях им любимка и обичах да им пея, признава певицата.

Сега тя ще участва във филм за мутренските времена и ще пресъздаде самата себе си на млади години.  В очите й Жоро и Поли не са бандити, а хората, които са я направили известна и богата. За което ще им е благодарна винаги.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/E5dA-kGh_UY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.