Смях! Десислава мечтае да стане депутат

десислава голПевицата Десислава има една сериозна мечта и тя е да седи на банка в българския  парламент. Пищната красавица разкри, че започва вече твърдо  да търси партия, към която да се прилепи на следващите парламентарни избори.

Блондинката от Гълъбово е решила  да стане депутат с цената на всичко и смята да посвети следващите години в гоненето и постигането на целта си.

Че има сериозни интереси към политиката Деси е показала отдавна.  Неведнъж тя е подкрепяла много благотворителни каузи и е ставала тяхно лице – за превенцията на рака на гърдата при жените, за опазване на околната среда у нас, различни  дарителски акции на БЧК и др. Изпълнителката смята, че й е дошло време за по-сериозни дела от акциите и каузите и твърди, че може да помогне на цяла България.

По какъв начин  иска да влезе в парламента  и дали няма да  се яви като мажоритарен кандидат  не е ясно, но колежките й вече я одумват , че най-много ще й ходи високопоставен пост в министерството на културата, заради огромното й творчество в областта на чалгата. Тя разбира народа, защото всеки ден му пее и току виж напипа най-важните му проблеми, гаврят се от гилдията.

Нейни познати разкриват, че вероятно тя ще се прикачи към някое движение, а не партия и то ще й осигури стол в сградата на Народното събрание.

Деси не се притеснява, че твърди, че Милано е столица на Италия, а Манхатън на Австралия. Тя е убедена, че бъдещето й е в политиката и най-вероятно ще се окаже поредното недоразумение там.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.