След 20 години членство в НАТО България е в нова национална катастрофа

За 20 години членство в НАТО сме давали по една вноска на година – 1 милиард долара, или общо – 20 милиарда. Четири американски бази, всяка по 250 милиона на година – пропуснати ползи, равно на 1 милиард. По 20 години – прави още 20 милиарда. Два милиарда за самолетите. Парите отдавна са дадени, самолети няма да има. Два милиарда – откраднати.

По заповед на САЩ (НАТО) опростихме на Ирак – 2 милиарда. По заповед на САЩ бяха унищожени – оръжия, техника, военна инфраструктура и боеприпаси за около 60 милиарда. Хиляди самолети, вертолети, танкове, бронемашини, автомобили, складове, казарми. Или, за 20 години дадохме на НАТО над 100 милиарда! Остана ни военна техника за около 5-6 милиарда. Какво получихме в замяна – нова национална катастрофа.

Насаденият ни режим след 1990 г. е антибългарски, геноциден, антинароден, антинационален, арогантен, просташки и бандитски в политиката, икономиката, образованието, отбраната, науката, здравеопазването, културата, спорта, медиите. На върха на мафиотската пирамида се докопаха неграмотни простаци и местни и вносни бандити. Само за 35 години един древен народ и държава бяха превърнати в черната дупка на Европа и в дрипата на европейската цивилизация. България стигна до задънената улица на своето историческо развитие по всички параметри.

Властта и обществото са пропити от корупция, държавният апарат не изпълнява никакви социални и национални функции. Всичко е злокачествено болно. Извършено бе преразпределение на националното богатство в мащаб, който е безпрецедентен в Европа. Приватизацията беше разграбване на създаденото от четири-пет поколения българи национално богатство, милиарди и милиарди левове. Днес България е колония, която вече не представлява никакъв интерес за никого и е оставена на самоунищожение.

Досега България излизаше от всички войни с национални катастрофи. Сега влиза в новата голяма война с национална катастрофа. Което означава, че от нея ще излезе без държава. Спадът в икономиката и жизнения стандарт е само елемент на тоталната криза и катастрофа. Нейни прояви са и демографският срив, ниската продължителност на живота, голямата емиграция, променящата се във вреда на българската народност етническа структура, влошаващата се екологична обстановка, деморализацията и деградация на младото поколение, ескалиращата престъпност, корупцията, ерозирането на българската идентичност, национална култура, липсата на обединяващи национални идеали. Днес България е колония.

Кои са основните признаци, при чието наличие някоя държава се определя като колония:

1. Външната политика напълно се контролира от чужда държава? – Да!

2. Политическа несамостоятелност на колонията? – Да!

3. Ключовите длъжности се утвърждават само с разрешение на метрополията? – Да!

4. Географска обособеност на колонията и нейна отдалеченост от метрополията? – Да!

5. Налагане на колонията на заробващи икономически договори от страна на метрополията? – Да!

6. Финансова зависимост на колонията от метрополията? МВФ и Световната банка. – Да, да, да!

7. Статутът на българските аборигени е винаги по-нисък от статута на пратениците на метрополията? – Да!

9. Насаждане сред аборигените на чужда култура, религия и език? – Да!

9. Включване на колонията във военни съюзи на метрополията и участие във военни конфликти на страната на метрополията? – Да!

10. Дали сме колония или не? – Да,100$!

България е колония, окупирана от глобалната англо-саксонска – ционистка мафия, която ни набута и във войната в Украйна, окупирана от същата мафия от политически и професионални терористи. Това е замисленият от тях геноцид на православието и славянщината.

Не американци, англичани, французи и ционисти умират в бой, а славянските православни народи се самоунищожават. Сега разбирате ли какво се случва в Българя през последните 35 години и защо?

Това променя изцяло фундаменталната постановка на въпроса „какво да се прави“ и означава само едно нещо – ако не искаме да изчезнем, трябва да отсечем клона, на който ни бесят.

Единственото спасение на България – като несъстояла се държава и нация, е единствената все още възможна класическа антиколониална и национално-освободителна борба, съобразена с новите условия. Никакво връщане назад.

Това се отнася за цялата планета. Голямата картина е, че 99 на сто от хората по света са срещу 1 процент паразитираща мафия и местните й лакеи. Ако те ни победят, историята на човека, като биологичен вид, ще стигне до своя край в небивала катастрофа.

Добре дошли в най-голямата битка в историята на човечеството, в която така или иначе участвате, защото сме участници в самия живот и сме на кръстопътя на тази битка.

Пътят ще бъде много-много дълъг. Малцина ще оцелеят. Още по-малко – ще тръгнат по него.

Имаме ли шанс? Минимален. Последният вагон на последния влак отминава пред очите ни. След това .ще останем сами да стърчим на перона на историята…

Но все пак трябва да се опита.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Много силни думи на трезвомислещ човек!Поздравления за смелостта на журналиста да каже „ЦАРЯТ Е ГОЛ!“.
    Аз участвах в изграждането на една друга България,коятоза последните 35 г видяха очите ми как се съсипва и разграбва от разни нищожества и плиткоумни профани,които нямат и ден положен труд за държавата!
    Българи,след като вие не милеете за Родината си,водите се по чужди акъли,храните чужди армии,ограбвате собствената си държава -ВИЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ БЪЛГАРИЯ И ДА ЖИВЕЕТЕ ТУК!УМИРАЙТЕ И ИЗЧЕЗНЕТЕ КАТО НАРОД!

  2. Против стоенето Русия Америка е, още дълго, и влиятелните с пари българи имат правилния избор,rule-based order, който започна сьс зидарите на новата Бэлгария, бърза пазарна икономика, т.е корупция, без социална насоченост, социална отговорност. Няма икономика няма народ, доволен, и правителствената информация е недостоверна, социалните мрежи са източника за разумлене, и успешно ги арестуват, за първороден грях, не делят

  3. E, да ама оня какаванин от „величие“ излиза и вика – не е сега време да се излиза от НАТО. И само тоз историчски парк им в устите! Ко ма грей мен туй, нито имам време нито желание да му гледам парка. Един куп бонаци гласуваха за партия без идеология.

  4. Потресаващо вярна статия. За съжаление, авторът не е имал просто място и за един друг проблем – ние вече не сме държава а само територия. Но не територия на която ще има мир а територия, която бързо ще бъде завзета от мюсюлманите. Днес сами ги викаме – от Сирия, от Ливан от къде ли не – за да работят вместо нас. Колко ще продължи това? Колкото в Европа – те ще хванат ножовете , но ние сме малко и бързо ще свършим. Единственото с което не съм съгласен с автора това е въпроса за отговорността – пък и била тя само политическа , не виновните за да стегнем до тази катастрофа. Къде остана великият лозунг – „Времето е наше“ и продължението му – „С малко но за винаги“. Тези апологети на синята революция трябва да бъдат извадени от забравата и делата им да бъдат осъдени по достойнство. Вместо това – вой за престъпния комунизъм! Давайте така и скоро да си християнин на територията ще е по – опасно отколкото да си заразен с маймунска треска.

  5. Статията е от вестник „Строго секретно“ с автор Красимир Иванджийски. Един изключително ерудиран журналист с над 50-годишна практика и може би един от последните живи /вече е 77 годишен/ съвременици и анализатори на геополитическите процеси и събития. Анализите му са изключително прецизни, базирани на дългодишния му опит като журналист, който е посетил десетки горещи точки по света.

  6. С встъпването ни в НАТО, автоматично няколко руски са пренасочени към Бъгария,
    не само към София, но и към всички окръжни градове, а също към военни поделения. Бъдете сигурни, те зваат, къде сенамират те. А мерникът им е точен.

  7. Спойката която държеше, развиваше и правеше силна държавата беше единството в комуната. Охрачиха и ликвидираха лепилото в комуната и всичко рухна. Възцари се лумпенска анархия и пладнешки грабеж довели до скоростно унищожаване на всичко създадено. На опустошеното пространство и душевност се настани чужда власт и порядки които не допускат патриотизъм и национален интерес. В глобален аспект спойката „интернационализъм“ и „дружба между народите“ беше отречена което изроди патриотизма до капсулиран национализъм и улеснение за въвеждане на принципа „разделяй и владей“.

  8. Статията е наистина извадка от тая на Иванджийски в Строго секретно. Данните са ЖЕЛЕЗНИ. Това е четиво, което да бъде четено от целия русофобски медиен зверилник, като се започне от ФРОГНЮЗ м актуално, факти, труд и толкова други. Вижте го бе хора, Огнянчо Стефанов-главният редактор, вижте го и професорът, който си изтри публикацията, вижте и ОБРАТНАТА ВИЗИЯ по въпроса. “ Изследване: Над 60% от българите искат да сме в ЕС и НАТО. Расте обаче консолидация около авторитарен режим у нас:“Л Ъ Ж Ц И долни и презрени.

  9. ПосланикЪТ наскоро заяви, че „цъфтим“откакто сме в НАТО.Възможно ли е по-нагло, цинично и подигравателно отношение към народа ни?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.