След 15 години развод Годжи се събра с майката на децата си

Годжи голямаГоджи е влюбен и изглежда много по-спокоен. Причината е нова любов, която се оказва, че е доста стара. Това е бившата му жена Даниела.

Музикантът се разведе с нея преди 15 години, защото на него му се живееше и хойкаше, а тя просто искаше да бъде домакиня и да гледа синовете им. Последваха доста палави години за Георги Милчев, той бе спряган като гадже на сума ти балерини и певици, минали през бенда, а накрая и на Грахич.

След като отмина бурния период, музикантът усети самотата и тя започна да го измъчва. Времето на дългокраките балерини свърши, те започнаха да го отегчават, той стана по-придирчив към жените, а голямата любов така и не се появи на хоризонта. През това време той непрекъснато споделял с бившата си съпруга, а тя внимателно го изслушвала и му съчувствала.

Накрая се намесил Слави и посъветвал приятеля си вместо да се скита немил недраг, да се върне при съпругата си, която никога не е спирала да го обича.

Годжи и Даниела се оженили през 1987 година, като били  едва 18-годишни, а се влюбили още в девети клас. След това  Годжи отишъл  в казармата , а големият му син Цветомил се родил, още докато отбивал военната си служба. След шест години  се родил и  по-малкият – Волен. В същото време Годжи вече е известен, работи в София, записва песни с Ку-ку бенд и животът му коренно се променя. Даниела трудно издържа на дългите му отсъствия, атаките на други жени към него, безкрайните му закъснения и накрая двамата се развеждат

За Годжи  се знае, че е имал  две официални връзки – с балерините Зорница от балет „Дива“ и  Станислава от „Магаданс“. Останалите залитания не влизали в сметката, а сега събралото се отново семейство решило да остави всичко в миналото и да започне на чисто.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.