Славин Славчев спечели Х фактор

Славин и...Славин Славчев от Варна спечели тазгодишното издание на Х фактор. Това се случи след гореща надпревара на сцената и сериозна конкуренция с талантливите Михаела Маринова и Невена Пейкова.

23-годишният музикант и вокалист  се добра до победата след успешен старт, голямо развитие по време на живите концерти и зарадин  октави на гласа му и огромната му любов към рока. На помощ на финала му се притече не кой да е, а  Джо Лий Търнър, солист на легендарната група „Рейнбоу“, с когото двамата изпаха на сцената незабравим дует. Джеймс Артър, победител в английския Х фактор, който стана световно известен след победата си пък пя с Михаела Маринова, а миналогодишната наша победителка Жана Бергендорф направи много силен дует с Невена  Пейкова.

Първа отпадна Михаела, която има силен и запомнящ се глас, но все пак е само на 16 години и това е достатъчна причина да не спечели, тъй като няма как да започне да гради кариера отсега. Славин и Невена изпълниха по още една песен, като резултатите им бяха нулирани. И двамата  вдигнаха публиката и журито на крака, защото изпълненията им бяха далеч над нивото на част от известните изпълнители.

За пръв път Славин изпълни и написания специално за победителя сингъл, който ще бъде и първото му самостоятелно парче. Автор е музикалния продуцент Дони, но публиката не я хареса особено. Песента бе разучена и репитирана  предварително и от тримата финалисти, но остана за този, който спечели формата.

Нова тв обаче помрачи финала  и го превърна в  проблем за тези, които бяха избрали да го гледат  по интрнет.
Сайтът на Нова заби, изчезна, после се върна, изнервяйки всички, картината се насече  и през първия час от шоуто почти никой нищо не видя от него, а Нова плей беше залята от възмутени коментари на зрители.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.