Свалянето на Борисов и Хунтата е в ход! Слави е параван! Ето кой е НОВИЯТ ИЗБРАНИК НА САЩ:

Кабинет „Борисов-4“ няма да има. Това беше най- важната стъпка по пътя към окончателния разгром на ГЕРБ. Всички партии в парламента категорично заявиха, че няма да подкрепят ново правителство на ГЕРБ. Само ДПС намекнаха, че биха застанали зад експертно правителство начело с Борисов, но желанието Доганово никак не е достатъчно за да се случи. С под 10 % от гласовете на избирателите и при 6 партии в парламента, ДПС изгуби ролята си на балансьор.

Въпреки разочароващия за всички избиратели резултат от този вот (и опозиция, и управляващи), е факт, че на 4 април 80 % от българите гласуваха срещу ГЕРБ. Въпреки че са най- богатата партия, въпреки безпрецедентния медиен слугинаж към тях, въпреки манипулациите и купените със страх и пари гласове, въпреки изцяло зависимата от властта им 700-хилядна държавна и общинска администрация, която под строй гласува за своя Вожд и благодетел… въпреки всичко това ГЕРБ едва вързаха 26 % подкрепа. Техните бивши коалиционни партньори от ОП пък останаха извън парламента. Т.е., няма да има нов кабинет на Бойко Борисов. Затова въпреки първото място, ГЕРБ този път потънаха в траур. Изпокриха се, защото знаят, че това е краят им.

За съжаление, най- върлите и последователни опоненти на Борисов, които се канеха да ревизират управлението му и да го вкарат в затвора –  БСП и ПП „Възраждане“ не получиха лъвския пай от протестния вот. С машинации и изборни трикове този вот бе прелят към трите псевдо-протестни партии „Има такъв народ“, Изправи се, Мутри, вън!“ и ДБ, за които не е тайна, че са на хранилката и под контрола на Сорос и американското посолство.

САЩ са със смесени чувства към изхабеното си протеже Борисов и сваляйки го днес от власт, едва ли целят да го вкарат в затвора. А цирковият им политически инженеринг с трите „партии на протеста“ е за да спечелят време, в което адекватно да заменят стария си проект за управление на колонията България ГЕРБ с нов, още по-послушен и изпълнителен. Този американски кадрил значително ще забави оттеглянето на ГЕРБ от политиката и ще им осигури време да си заметат следите.

Затова нямайте съмнение, че „явлението“ Слави Трифонов, което обра протестния вот на народа в скрита полза на Борисов и американските му ментори, „ще танцува само едно лято“. Другата задача на Трифонов беше да привлече протестния вот, така че той да не се влее в лява партия като БСП или патриотично-ляво-радикална, каквато е ПП „Възраждане“. Никой не залага сериозно на шоумена. До степен че ако след месец-два се стигне до нови избори, вероятно вотът за него ще е наполовина от сегашния. Той просто си свърши работата, за която му бе платено. Същото важи и за другия соросоидно-козяшки проект „Мая Манолова и Отровните“. При нови избори те няма да влязат в парламента, въпреки че на вота на 4 април успяха да отскубнат няколко процента от БСП, които щяха да осигурят на Столетницата второто място. Но това ще й е на Манолова. На едни следващи избори, ветеранът в борбата с герберо-фашизма БСП със сигурност ще си върне позициите.

На кой политически играч тогава залагат дългосрочно американските владетели на колонията България.

Отговорът е: Румен Радев. Очаквайте през следващите месеци серия от инженирани политически кадрили, на финала на които президентът Радев ще се озове в ролята на лидер на управляваща партия и премиер със сектантска евро-атлантическа идеология и с тежки американски зависимости. САЩ се произнесоха още това лято: Румен Радев е новият ни избраник. Именно тази американска реплика се опита да предотврати ревнивият Борисов, арестувайки двама президентски съветници и пращайки прокуратурата в Президентството. Отчаяно е търсел някаква руска връзка, с която да дискредитира Радев пред американските му ментори. Но размаханият под носа му юмрук на Радев красноречиво му показа, че работата вече е опечена и вече не той, Борисов, а Румен Радев е фактора. От лятото насам президентът рязко смени умерено-русофилската си реторика с умерено-русофобска и се хвърли яростно да лобира за американския проект „Три морета“ за война срещу Русия, без ни най-малко да му пука, че 80 % от българския народ са русофили. Защото не избирателите, а Вашингтон и Брюксел решават кой ще управлява в България. Каквото Skandalno.net е написало, все се е случило. Запомнете написаното и следете ситуацията.

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Не влезе ли Бибитко, в зтвора, и то за дълго, на никого няма да повярвам!!!

    • Престанете с вашата злоба,вие ставате по-лоши от Бойко,с омраза нищо не се постига!

  2. Не се ли отнеме незаконо придобитото от мафията а тя в зтвора, на никого не вярвам!!! И никакви тинтири-минтири, закони за давност не ми минават!!!

  3. Порочните мозъци мислят порочно, какво да се прави – парадокс! Врагът с партиен билет, предателят, измяната, това преследва българите от доста време. Някои среди не могат да се отърсят от този модел, а някои поколения твърде много го помнят.

  4. РАДЕВ ТИ НИКОГА НЯМА ДА МИНЕШ ПО СТЪПКИТЕ НА ДОСТОЙНИЯ ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ СТОЙЧЕВ ПО ЧЕРВЕНИЯ БРАТСКИ ПЛОЩАД В ДЕНЯ НА ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМА 9 МАЙ ТИ СИ НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ ПРЕДАТЕЛ ТИ ПОДВЕДЕ И ИЗМАМИ НАРОДА ПРАВА БЕШЕ НИНОВА ЧЕ НЕ ТЕ ПОДКРЕПИ ТИ ЩЕ НОСИШ НАРОДНАТА ОМРАЗА И ПРЕЗРЕНИЕ ГОСПОДИН НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ

  5. Хайде не правете аналогии и не ни препращайте към историята ни. Важно е какво ще стане тук и сега. Най-правилния ход е да се състави кабинет с премиер излъчен от ИТН и коалиция от ИСМВ и ДА, на базата на следизборно споразумение за общо управление с програма, която да бъде реализирана за една година. Тази програма да бъде подкрепена от БСП, които да не участват в правителството, а да подкрепят решенията на управляващата коалиция в парламента. Важно е бъдещия премиер да е одобрен от президента, за да може след една година, парламента да се саморазпусне, след като вземе решение за свикване на Велико НС и президента да назначи служебно правителство със същия премиер, за да има приемственост. За една година НС, трябва да приеме нов избирателен закон, да направи промени за да има нов гл. прокурор и да осигури началото на реформите в образование, зравеопазване, съдебна власт и МВР, по начин, който гарантира необратимост. Новия кабинет, трябва да демонтира в широчина и дълбочина, базата и надстройката, която ГЕРБ създаде в изпълнителната и съдебната власт, в държавната администрация и в обществените поръчки- методично и точно, стъпка по стъпка. Да организира президентските избори и да гарантира честни избори за Велика НС. Като първи етап това е достатъчно. После ще видим.

    • Кой е готов да поеме част от отговорността, без да има възможност да влияе на решенията? Такова „подкрепя, но не участва“ е медал за негативи. Гласува по съвест и за интересите на избирателите си, е съвсем друго. Надявам се, ако се стигне до чалгарско правителство, БСП да избере този вариант.

  6. Край, Бойко се е насадил да управлява с ИТН!
    Пак се нареди на софрата и захапа властта,от „Отворено общество“ и Да България изглежда също са предложили Бойко за премиер

  7. Не се заблуждавайте, че купуването на гласове е приключило със края на изборите. Тепърва хунтата на дебила от Банкя ще си пазарува гласове и подкрепа от вече избраните мишоци. С несменяемия си огромен и верен административен апарат и натрупани капитали не само ще саботират и пречат на всяка негерб власт, но и ще я срутят подобно на орешрската. Тази повсеместна зараза попила и завладяла всички отговорни инстанции и постове просто няма да чака да бъде изкоренена, а ще рущи и проваля всякакви опити за оздравяване на правото и доброто, защото за нея това вече е дилема – живот или смърт.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.