Само РОБИ и Зависими СЛУГИ са Гласували за ГЕРБ! Вижте данните:

Ако се чудите какви хора гласуват за ГЕРБ, то ние от Skandalno.net веднага ще ви дадем отговора: РОБИ! Не ни вярвате?! Вижте цифрите:

ГЕРБ спечелиха изборите с малко над 26 % подкрепа. Но вижте как гласуваха българите в чужбина. На тези избори 168 хил. български емигранти в САЩ и Западна Европа са пуснали гласа си за предпочитаната партия и едва 8.66 % от тях са гласували за коалицията „ГЕРБ-СДС“.

Какъв извод можем да направим: Докато в България си имаме една 700-хилядна държавна и общинска администрация, пряко и тежко зависима от властта на Хунтата и силно заинтересована Борисов още 100 години да е премиер. Докато в България има над 300 хил. работници и служители във фирми, близки до ГЕРБ, които за да не изгубят работата си, ще гласуват за Борисов, дори същият да убие публично човек… То онези 2.5 млн. наши сънародници в чужбина нямат подобна зависимост.

Не твърдим нито че бг. емигрантите са свободни (в западните държави, в които живеят, те робуват на други икономически условия и господари), не твърдим и че са по умни от българите в родината. 30.75 % от българите в чужбина са гласували за Слави и „Има такъв народ“, а такъв един избор не говори за кой знае колко висш интелект. Те са точно толкова образовани и умни, колкото и българите в родината.

Но ние твърдим, че бг. емигрантите не са зависими от хунтата ГЕРБ и са гласували свободно, по съвест, според образованието и интелекта си. И резултатът е красноречив: От гласувалите общо 168 хил. българи в чужбина, само 14 725 (8.66 %) души са пуснали гласа си за Борисов. Което се равнява на 1 от 12 избиратели, отишли до урните. Приблизително толкова са гласували и за партията на другия „герой на прехода“, мутра и бизнесмен с тъмно минало- хазартния бос Васил Божков и неговата БНО, която е събрала 8 948 гласа, или 5.26 % от всички гласували емигранти.

26 % в България срещу 8.66 % сред бг. емигрантите. Съотношение 3:1. Защо в чужбина Борисов е три пъти по-малко популярен, отколкото у нас?!

При 700- хилядна калинкизирана администрация, на тези избори ГЕРБ събра 837 хил. гласа. Цифрите показват безпощадно: Хунтата ГЕРБ се крепи на гласовете на РОБИ, които надали обичат господаря си, но гласуват за него, защото падне ли, клиентелисткото срутище ще погребе и тях. Това е жалката истина за нашия народ. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ТАБЛИЦАТА! Ето как са гласували българите в чужбина:

Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. МАХНИ СЕ БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦО СПРИ ДА НИ РАЗИГРАВАШ ИМАШ ОМРАЗАТА И ОТВРЪЩЕНИЕТО НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД РАЗБЕРИ С ДОБРО ИЛИ ЩЕ СИ ТРЪГНЕШ КАТО ЧАУШЕСКУ

  2. На робите не им плащат, а тук ясно се вижда, че е гласувано с хъс, особено в циганските махали и по селата. Невиждана победа на ГЕРБ в бедни села и паланки. Освен това, в същите тези села и паланки изненадата Слави бие всички останали. Чудо, вятър духал, щъркелите го донесли… ОТГОВОРЕТЕ СИ САМИ!

    ДА НИ Е ЧЕСТИТ СЛЕДВАЩИЯТ „ОП, СА!“ ГЕРБ КАБИНЕТ!

  3. Повече от абсурдно е, да сте си мислили, че Партията озурпирала цялата власт в държавата, ще я изпусне след едни избори, които се провеждат ЕДИНСТВЕНО и САМО, под техен надзор!? И ако още не сте проумяли, РОБЪТ – не се създава, той се ражда, като такъв!

  4. Една птичка пролет не прави. Българите в чужбина са един малък процент от всички, гласували и от това да се правят изводи е неправилно. До-добре озаптете жените, съпруги, тъщи, снахи, майки, сестри, приятелки, любовници – те масово гласуват за Бойко, защото за тях той е мачо

  5. Парламент – орел, рак и щука.
    Разпръснатите пръчки не могат да се съберат в снопа на хан Кубрат .
    Предстоят нови предсрочни парламентарни избори .

    Пирова победа на ГЕРБ .
    ГЕРБ стана ТОКСИЧНА партия с нейният тотален чуждестранен слугинаж и предателството на националните интереси както и с надупването на Северно македонците .
    Който се присламчи за да й слугува е обречен !

  6. Поне 4% партията на Тиквата си притури от продажните седесари. Тази вмирисана от майцепродавщина сган отхвирлена и презирана не по малко от ГЕРБ, която доскоро категорично се кълнеше че няма да прави нишо обшо с комунистите, сега направо се вля в редиците на комуниста БМБ и бетонира оставането му на власт и узаконяването на кражбите му.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.