Рут Колева: В риалити форматите влизат само за пари

Рут искам да останаЛюбопитно  признание направи певицата Рут Колева, която участва  в два риалити формата по родни телевизии.

Няма участник в подобни предавания, който да е влязъл да си чисти имиджа, или да се прави на голямата работа. Неизвестните влизат за своята минута слава, а известните до един  поемат риска от пълното си  излагането си заради пари. Всичко друго, което те изтъкват като причина е пълна  заблуда, убедена е  певицата.

Самата  аз имах същата причина да приема тези мои участия, защото ми обещаха много пари. Инвестирах спечелените хонорари  в моя албум и смятам ,че въпреки проблемите, които сама си  създадох там и ме коментираха с месеци, си е струвало да се подложа на всичко това, защото станаха страхотни албуми, призна певицата.

Рут разказа, че е отгледана от баща си, а майка й почти не се е занимавала с нея. Това повлияло на характера й и затова сега си пада малко мъжкарана. Въпреки това не е скъсала напълно връзките си с майка си, виждат се от време навреме, но липсва онази близост между дете и родител.  Бащата  пък бил скромен и изключително не суетен човек.

Той ми ми каза, че  винаги ще има хора, които ще ме обичат и такива, които ще ме мразят. Но ме посъветва да съм добра с  всички, разказа певицата.

Колева  призна, че е работила много непрестижни неща – сервитьорка, чистила е чужди къщи, била мениджър в компания, преди да се сбъдне мечтата й да стане певица.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/XCy_-d5PUgM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.