Руско – Кипърски Финал на Българския „Х – Фактор“!

Кристиан Костов
Кристиан Костов

За пръв път тази година на финала на „Х фактор“ ще има само един български участник.

Големят наплив от чуждестранни певци докара трима от тях до големите концерти, а двама стигнаха направо до финал. Това са безапелационната победителка Християна Луизу, която има толкова школуван и ангелски глас, че само чудо би могло да я измести от първото място, 15-годишният Кристиан, с майка рускиня и баща българин и Дарина Йотова, останала единствена от родните участници.

Християна Лоизу
Християна Лоизу

Големият въпрос на полуфинала снощи беше дали да допуснат до финал единствената група, която стига толкова далеч в състезанието – АВА, или Кристиан, които събраха най-малко гласове. Те изпяха заключителните си песни, но журито реши с три на един гласа напред да продължи Кристиан. Решаващо бе мнението на Маги Халваджиян, който даде третия глас за руското момче, без да остави публиката да реши сама.

Дарина Криско1
Криско и Дарина миг преди триумфа

Колкото и да е странно, спорът в социалните мрежи избухна не защо чужденците са на финал, а какво прави там Дарина Йотова, която се дънеше лайв след лайв, но незнайно защо журито я буташе напред. На нейно място можеха да бъдат Виктория, или Ана – Мария от момичетата, които пеят далеч по-добре, но нямат нейната предизвикателна външност и не демонстрираха „как се кълчиш, как се мяташ“ на сцената.

Слуховете, че Криско има нещо общо с Дарина и е повече от неин ментор, май ще излязат верни. И че ще я докара до финал също се оказа факт. Въпреки че варненката е с най-много негативни коментари в страницата на предаването, тя ще триумфира в понеделник на финала. А много зрители ще стискат палци на Християна или Кристиан, тъй като се почувстваха излъгани от класирането на Дарина.

https://youtu.be/h-q6jp7NQE4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.