Руското външно разузнаване: Унищожена е 90 % от военната техника на НАТО в Украйна

От декември 2021 г. страните от НАТО са прехвърлили в Украйна над 1 100 системи за противовъздушна отбрана, 440 танка и 1 510 бойни машини на пехотата. Това съобщиха за ТАСС от пресбюрото на Службата за външно разузнаване.

Освен това от страните от НАТО Киев е получил 9 800 ракети за реактивни системи за залпов огън, 609 000 противотанкови снаряда и 1 206 000 снаряда. „Над 90 % от военното оборудване, предоставено от Запада на режима в Киев през последната 1 година, е унищожено от руските войски“, заявява Службата за външно разузнаване.

Източник: ТАСС

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Желанието ми е цяла западна усрайна от сащ всичките ЖП и Автомагистрали да бъдат унищожени.А след това и летищата.

  2. А кога да очакваме унищожението на укронацистите в западната част на държавата 404 и техните господари?
    Или ще стоите отстрани и ще гледате как те заличават нас или ни пращат на фронта за да воюваме помежду си?

  3. СЛАВА ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА В О В Е К И РУСИЯ ! ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС БРАТУШКИ ОБИЧАМЕ ВИ МЕЧТАЕМ СКОРО ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ ВЕЛИКИ РУСКИ БРАТЯ ИМАТЕ ПРИЗНАТЕЛНОСТА И ОБИЧТА НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ИДВАЙТЕ РУСКИ БРАТЯ ДА ИЗХВЪРЛИМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЪЛГАРИЯ ЖИДОВЕ ФАШИСТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ЧАКАМЕ ВИ ЗАЕДНО МОЖЕМ КАТО НА ШИПКА !

  4. Очаквам утре Путин да произнесе реч, в която да обяви, че всички страхове за руска заплаха за цяла Европа са умишлен ход Европа да закупува още повече американско оръжия. Русия няма никакво намерение да напада Европа, въпреки активното и участие с оръжие в Украина. Русия поиска само едно, на което Хегемона отговори с презрение. Русия поиска спазване на договора за ненапредване на НАТО към границите на Русия, демилитаризация на барутния погреб Украина на западната и граница. Ако това не е ясно, ако признанието на Столтемберг, че Русия трябва да бъде смачкана, макар и в световна война, то светът трябва да покаже своята съпричастност към нуждата от мир и справедливост.

    • Всеки мислещ човек е наясно с това. Но ти смяташ ли, че някой ще се трогне в сатаниския запад какво казал Путин и ще му обърне внимание? При тях идеята е заличаване на Русия и православните руснаци. Вече успешно практикувано в България. Кой кво казал, казал. Местят си го в другия крачол и си действат по план. Западът фалира и трябва да скрие Финансовия си Апокалипсис зад измисляне на пандемии, войни и масови убийства. Пол Крейг Робъртс още преди войната каза в прав текст, че със сатаниските изроди се водят преговори само за пълна капитулация. Нито Путин, нито малките розови путенца около него разбраха какво да правят……. но важното е речи да има. Все пак празноговора е на мода по целия свят.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.