Руската армия обкръжава Угледар, превзе Крутий Яр, Нелеповка, Невске и Леонидовка. Украинският фронт се разпада, но Зеленски има план за победа! (С ВИДЕО)

Руската армия обкръжава Угледар, превзе Крутий Яр, Нелеповка, Невске и Леонидовка. Украинският фронт се разпада, но Зеленски има план за победа! Сводка от фронта на 23.09.24 г.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Всъщност , ЕТО какво ще се случи в близко бъдеще : руската армия ще продължи своя победоносен поход на Изток . По някое време , САЩ и Запада ще изоставят отдавна вече фалиралата Украйна , щото не могат вечно да я хранят и да и наливат безкрайни пари . Парите имат лошото качество , че в един момент свършват , ако ги харчиш безогледно . И тъкмо тогава ще дойде развръзката . В остатъка от Украйна ПАК ще има голодомор , само , че този път той ще е демократичен ! А там където са териториите с Руснаците голодомор естествено НЯМА да има . Оттук нататък вече всеки може да се сети какво ще направят с властта си ГЛАДНИТЕ !

  2. Само преди година дългът на Франция беше малко по голям от трильон сега е по голям от три трильона.Европа потъва трайно и необратимо.Само нашите политически ДЕБИЛИ не го разбират.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.