Русия унищожи полигона за обучение на пилотите на ВСУ. Украйна отмъсти, като порази с касетъчен ATACMS плаж в Севастопол, пълен с деца – 5 убити и 140 ранени (С ВИДЕО)

Въоръжените сили на Русия нанесоха високоточен удар по полигона за обучение на летателния и технически състав на ВВС на Украйна, съобщиха от руското министерство на отбраната.

„Въоръжените сили на Руската федерация нанесоха групов удар с високоточно далекобойно оръжие с морско базиране по полигона за обучение на летателния и технически състав на ВВС на Украйна“, казаха от министерството. От ведомството отбелязаха, че всички цели са поразени и целта на удара е постигната.

Часове по-късно в отговор на руската атака украинските въоръжени сили удариха с ракета с касетъчни боеприпаси плаж, пълен с деца край град Севастопол в Крим.

Петима мирни жители, трима от които деца, загинаха при украинска атака срещу Севастопол. Броят на ранените надхвърли 140, като най-малко 27 от тях са деца. Украинските въоръжени сили са атакували с 5 ракети ATACMS с касетъчни боеприпаси, като 4 от тях са прихванати от руските средства за противовъздушна отбрана.

ВИЖ ВИДЕА ОТ УКРАИНСКАТА АТАКА ПО ПЛАЖА В СЕВАСТОПОЛ ТУК

Една от жертвите на ракетния удар в Севастопол е дъщерята на заместник-кмета на Магадан Олег Аверянов. Това съобщи кметът на града Юрий Гришан. Деветгодишната София била на плажа с родителите си. Пет от ранените деца са в тежко състояние и лекарите се борят за живота им. По време на украинската атака срещу Севастопол са пострадали хора, които са били на плажа, и околностите, обясни заместник-губернаторът Александър Кулагин. Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова заяви, че Москва ще следи реакцията на международната общност след обстрела на Севастопол от киевския режим. Ударът на американските ракети ATACMS с касетъчни боеприпаси и изстреляни срещу жилищни райони в Севастопол с цел да бъдат убити колкото се може повече цивилни граждани, няма да остане без отговор, съобщиха от Министерството на отбраната, предаде ТАСС.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Шибаният ЕВРЕЙСКИ КЛОУН – НАРКОМАН следва примера на другите евреи от израел и УБИВА ЦИВИЛНИ ГРАЖДАНИ И ДЕЦА.
    Това племе от убийци и терористи с промити мозъци трябва да бъде изгорено с огън и желязо от лицето на Земята.
    УРОДИ ЧИФУТСКИ!

    • Чифутското племе от убийци и терористи ще бъде изгорено с адски огън. Бог ще се погрижи за еврейските свине.
      В Библията пише, че проклетото еврейско племе освен да творят зло – друго не умеят.

  2. Най интересното е, че ударът по плажа, където спокойно са плажували деца е ръководен от американски самолет.“Flightradar: По време на удара на ВСУ в Севастопол американски БЛА кръжи в Черно море“ Къде са бе нашите евробандитски лидери, които реват за война срещу агресора Путин. Къде са тези новоизлюпени изродчета, които спряха вноса на руски петрол и ядрено гориво за да съсипят руската икономика.Няма ли да си получат справедливото възмездие, или ще се перкат в парламента до финал на държавата.

    • Иванов колко години е нужно да ти повтарям, че война няма. Просто тотално се избиват православните. Това включва Русия, 404, България, Сърбия, Молдова, Румъния…… а вие живеете с някакви надежди са освобождение.
      Хазарите са се развилнени и нямат намерение да спират докато има православни. Колко пъти пиша, че Русия си внася милиони негри и там тече подмяна на населението, но като го кажа вие всички скачате против мен. Все едно аз им мисля лошото на православните руснаци……

  3. Не знам какво чакат още, защо не свалят безпилотните самолети и защо не удрят с ядрено оръжие зоните от които се среля с американските ракети. След третия удар ще спрат обстрелите на цивилни. И защо не удрят офиса на зеленски? товя търпение на Путин наистина вече прилича на слабост.

    • Колелата на справедливостта мелят бавно, но смилат ситно. Сун Дзъ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.