Румен Петков: КОВИД НЯМА! Шайка Световни Измамници ви Баламосва! Герберските им подлоги ще Лежат в Затвора!

Откакто стартира измамата с Ковид-19, здравните власти започнаха починалите от инфаркт и инсулт, да ги пишат, че са се споминали от коронавирус. От няколко дни насам пък тези, които умират от ваксините и от фашистките им мерки, ги пишат – умрели от инфаркт и инсулт.

Това са шайка световни измамници, а нашенските гербери са все отличници от Института им за подлоги. На тоя принцип са ги избрали и са ни ги турили да ни управляват.

Настоявам за проверка на смъртта на Христо Василев Цонков, починал на 6 февруари в Габрово. Проверка, която управляващите изроди отказват да назначат.

Настоявам за адекватна проверка на причините за смъртта на жената от Пловдив. Разполагам с над 500 случая на хора, починали от рак, бъбречна недостатъчност, бронхопневмония и пр., чиито смъртни актове са били фалшифицирани в полза на ковид-статистиката на Щаба.

Хунтата ГЕРБ, бутафорният им Корона-щаб НОЩ и всички, които им съдействат за прокарването на измамната пандемия – Ей, страхливци жалки, знайте, че рано или късно ще влезете в затвора! Skandalno.net

Румен Петков, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. БЛАГОДАРИМ ТИ РУМЕНЕ БЛАГОДАРИМ И НА ГОСПОД ЧЕ ТЕ ИМА САМОЛЕТИТЕ ТЯБВА ДА СПРЪТ ДА ПРЪСКАТ ОТРОВИ И БОЛЕСТИ А БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ ФАШИСТКАТА МАФИЯ ГЕРБ В ЗАТВОРА НА 5 АПРИЛ ДА ГИ ИЗМЕТЕМ

  2. Нека новият министър на МВР да е Р. Петков.
    Тогава да ги видя къде ще пикаят някой който му се подиграват сега.

  3. И още нещо. Когато ежегодно си получава известието за дължими имотни данъци, някой прави ли си труда да го сравнява с ланшното? Обикновено се радва, че е същото, без да забележи, че никой не отразява естественото овехтяване и логично обезценяване на имота. Няма такова. Не се допуска нито първото и особено второто. И даже това се счита за нормално , а сега вече и за недостатъчно, та се замисля и начин за надуване на данъка. А особено загрижената за хората другарка, се е метнала на тая герберска динена кора и като нищо ще зарадва всичките си недоброжелатели.

  4. Когато не можеш да влезеш в НС като депутат, започваш да съскаш през зъби и да се напикаваш от яд, тавариш Петков.

  5. Бря, другарят Шадраванов запя нова песен, когато не е в каруцата на властта!
    А, за това, че всички бивши и настоящи са – ЗА ЗАТВОРА, е повече от прав, с „несъщественото“ пояснение, че и той е част от тях!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.