Румен Луканов ще прави сделки в „Семейни войни“

РуменРумен Луканов  слиза от екран за неопределено време, а може би и завинаги.

 От 1 февруари неговото шоу  „Сделка или не“  спира да се излъчва и на негово място започва  друго предаване. То не е ново, а  добре забравеното старо – „Семейни войни“, което вървеше с променлив успех и рейтинг на екрана  преди десетина години и сега появява пак, поизтупано и малко напарфюмирано.

То не е кой знае с каква интрига, няма излагации, няма изповеди в ефир, просто отбори, в които участниците имат семейни връзки ще се състезават един срещу друг и ще отговарят на различни въпроси. Интригата е да налучкат не толкова верния отговор, а най-често давания от други хора. Затова преди състезанието същият въпрос се задава на 100 души, избрани произволно и се сумира какво отговарят те, а не каква е истината.

В играта има и нюанс на налучкване и на познания върху общото културно и образователно ниво на народа, но в същото време трябва да се знае и истинския отговор, като база, върху която да се стъпи.

Луканов изобщо не страда от свалянето си от ефир, защото точно  той е продуцент на новото предаване и ще взима същото заплащане, ако не и по-високо. Водещият е  нов и се казва Цветомир Иванов. Той ще прави своеобразен прощъпулник на сцената.

Предаването ще се излъчва  всеки делничен ден  в часовия пояс на „Сделка или не“, за да се разчупи малко еднообразната програмна схема на Нова тв, а Луканов шеговито обяви, че му е време за пенсия, макар че всъщност ще бъде зает повече като продуцент, отколкото като водещ.

https://youtu.be/Xqt7kEc9t14

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.