Росен Петров напусна ББЦ, но не съвсем

Росен Петров1Росен Петров напусна „България без цензура“, се казва в прессъобщение  на партията на Бареков.

Бившият тв водещ обаче засега ще остане в парламентарната група на ББЦ и няма да става независим депутат , пишат от партията.  Разводът е станал по взаимно съгласие, става ясно от краткото писмо. ПП „България без цензура” освобождава г-н Росен Петров от всички заемани от него постове във формацията.

От своя страна в декларация, която е подадена лично до Николай Бареков,  Петров декларира, че ще остане лоялен към групата, продължава  прессъобщението.

Цялата тази замъглена информация буди недоумение. Телевизионерът хем напуска партията, хем остава лоялен. Хем се оттегля от всички постове, хем няма да измени на идеите на ББЦ. Тогава каква е логиката да напуска, след като по думите на пресценъра остава лоялен? Защо се маха, питат се депутати от всички останали партии.

Най-вероятно вчера не беше съобщена цялата истина. Махайки се от някаква формация, означава, че не си съгласен с нещо в нея. Тогава пък как оставаш лоялен на това, с което не си съгласен?

Явно в цялата тази клоунада истината е друга. Всички помнят как Петров хвърли оставката си в ефира на БТВ и се метна на врата на Бареков, ставайки негов заместник. Още тогава се заговори, че това е станало срещу доста пари. Сега слуховете носят, че журналистът бил разочарован от шефа си и срещу още пари, дадени му от друга политическа сила, го е напуснал. А доколко ще остане верен на каузата, ще видим. Най-вероятно ще премине към друга „кауза“, в която се плаща повече.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/736_zY9XoLA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.