Реабилитацията на нацизма в ЕС и самоубийството на Европа!

Единственото, което интересува калинките на Сорос, поставени начело на ЕС, е максималното удължаване на войната в Украйна и недопускането на преговори за мир

Украинският нацизъм стана модерен и напълно приемлив за Европа и нейните бюрократи

Ръководителят на дипломацията на ЕС Жозеп Борел, който е с изтекъл мандат (и протекъл памперс), заяви в телефонен разговор с украинския външен министър Дмитрий Кулеба, че подкрепя премахването на всички ограничения за удари със западни оръжия дълбоко в територията на Русия!

Въпросният Борел, естествено, не забелязва и съответно не споменава нищо за това, че тези дни неонацисткият режим на самодържеца Зеленски, към който „демократична“ Европа изпитва истинско умиление, забрани Украинската православна църква!

Интересно защо, украинският нацизъм се оказа приемлив за Европа и там скоропостижно простиха всички заверства и най-вече яростния антисемитизъм на хитлеровите кръволоци и днешни национални герои и идоли на Украйна като Бандера и Шухевич, които новата украинска историография всячески се опитва да представи като борци за свобода, а не като сътрудници и помагачи на Вермахта през годините на Втората световна война. Антиеврейските погроми и жестоките масови кланета на стотици хиляди полски и еврейски жени, деца и старци от хитлеровите колаборационисти от ОУН и УПА, действащи тогава под шапката на СС в западна Украйна, днес вече са част от национално-освободителната борба, т.е. палачите са герои.

Реабилитацията на нацизма в Европа и особено във фалшивата, изкуствено създадена, населена с руснаци държава Украйна, която бе превзета от САЩ, превърната в оръжие срещу голяма Русия и съответно обявена за „ключов“ съюзник на брюкселските чиновници и подопечните на американската дълбока държава марионетни национални правителства в Европа, е може би най-позорния и срамен момент от новата европейска история. Как така никой от т.нар. „демократична общност“ не забеляза, че в Лвов, например, функционира музей на Роман Шухевич – нацистки колаборационист, част от структурата на Вермахта, отговорен за убийството на над 500 хиляди поляци и евреи по време на ръководените от него антиеврейски и антиполски погроми в западна Украйна, целящи да разчистят територията й, за да се създаде там етнически чиста украинска нация? Да подчертаем – само на територията на Западна Украйна. Бандера и Шухевич не са имали претенции към останалите територрии на днешна Украйна, населени с руснаци и много по-късно украинизирани. Музеят на нациста Роман Шухевич в Лвов е на държавна издръжка и там се водят деца от училищата в района, за да им се разказва за подвизите на „СС Галиция“.

С какво право и на какво основание уж „демократична“ Европа и нейните ръководители не намират нищо притеснително в това, че украинските затвори още от 2014 г. са пълни със задържани по политически причини рускоговорящи интелектуалци- местни журналисти, писатели, актьори… (много от тях се водят безследно изчезнали – т.е. убити са от СБУ), че са закрити и забранени всички опозиционни медии, че убийствата на надигащи глас на несъгласие с режима на Зеленски и западните му куратори, са ежедневие!

Единственото, което интересува калинките на Сорос, поставени начело на Европа, е максималното удължаване на войната и недопускането на каквито и да било мирни преговори. Всяка инициатива за мир направо подлудява чиновниците и те започват яростна кампания срещу този, който лансира подобна „ерес“. Примерът с унгарския премиер Виктор Орбан в началото на председателството на ЕС, което Унгария пое, е показателен. Разни Урсули и Бореловци, освен че загробиха Европа икономически, я докараха и до пълен морален и политически крах, пришивайки отново свастиката към ревера и! И за да е пълен фарса – до нацистката символика се вее и знамето на дъгата…….

Сега, след като англо-американското командване на Въоръжените сили на Украйна разпореди нахлуването в Курска област, възможността за каквито и да било преговори с хунтата на Зеленски е изчерпана. Предстои война до пълната победа на Русия и окончателния разгром на Зеленски и армията му. Друг път вече няма.

Историята винаги се повтаря като фарс….. Отново в Курск са нахлули немски танкове, а наемници с нацистки символи по униформите разстрелват цивилни и разрушават домовете им! Разликата е, че това не е онзи мотивиран Вермахт отпреди повече от 80 години, а жалка шайка наемници, които са там за пари! Украйна я очаква пълен разгром и то до месеци – след което вече няма да е нужна никому, най-малко на фалираща Европа, на чиято шия виси като воденичен камък…..

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.