Райна побесня: Не съм команьонка, завистници жалки!

Райна на мореФолкпевицата Райна люто избухна във Фейсбук срещу последните писания по свой адрес.

В последния си брой български седмичник пише, че пилето на фолка не е толкова невинно и  заработва като компаньонка в Доминикана.

Вестникът цитира думите на пловдивски бизнесмен, пожелал анонимност, който я бил видял с очите си в компанията на крупни мексикански богаташи, заедно с приятелката й Велина Узунова, с която пътуват по екзотични дестинации. Според информацията, Райна отивала  за по няколко месеца всяка година  в Доминиканската република. Там тя се препитавала като компаньонка и заработвала по 700 долара на час, като после с тях финансирала клиповете си.

Много помия се е изсипвала върху мен. Мислех, че съм свикнала, но явно злобата набира все по-голяма скорост. Това е една платена незнайно от кого статия, макар че имам подозрения от кого, която изобщо не отговаря на истината. Нито съм проститутка, нито компаньонка и всички мои приятели знаят това. Обичам да пътувам,  не влагам хонорарите си в недвижимости, а в екскурзии. Трябва да си много злобен и ниско паднал човек, за да роди главата ти такава простотия.

Не зная защо ми завиждат, защо искат да ме стъпчат в калта, но видно го  правят. Заявявам пред всички, че никой никога не е притежавал тялото ми за пари и това няма как да се случи. Имам и данните от пълна финансова ревизия, която може да докаже доходите ми, както и фактури за хотела и харчовете в Доминикана.

Бог забавя, но не прощава, всеки ще получи заслуженото, пише ядосаната певица.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.