Разследване на Диляна Гайтанджиева потвърди: Американците планират да вкарат България във Войната

Разследване на Диляна Гайтанджиева потвърди информациите от последните дни, че американците се готвят да вкарат България във военния конфликт в Украйна. Само няколко часа след като интервюто беше публикувано в сайта „Obektivno.bg“, обявата беше свалена, но за щастие предварително архивирана от автора на разследването – журналистът Диляна Гайтанджиева. Ето какво пише тя:

САЩ подготвят влизането на България във войната. Това става ясно от обява за работа, според която американската армия търси лингвист с български език за мисия във „възможна военна зона“. Информацията е  публикувана  в обява за работа на компанията WorldWide Language Resources със седалище Файетвил, Северна Каролина. Компанията има договори за 529.2 милиона долара с Пентагона, като 501 милиона долара от тях са по договор с Американското командване за специални операции.

Американската армия търси лингвист с български език за „мисия във възможна военна зона“

Според обявата за работа „Лингвист с български език Категория II” предстои сключването на договор на компанията с правителството на САЩ за тази позиция. Работата изисква допуск до класифицирана информация с ниво „Секретно“, като кандидатът за лингвист с български език трябва да покрие изискванията на американското командване. Според обявата кандидатът може да бъде назначен в съответната държава (в случая България), но да му се наложи да работи временно или за неопределено време в съседна държава, както и във възможна военна зона с повишен риск.

В обявата е записано, че кандидатът за работа:

· Може да бъде назначен в конкретна държава, но поради изискванията на мисията може да бъде временно или за неопределено време назначен в съседна държава.

· Трябва да е готов, желаещ и способен да променя ежедневната работа/задачи, тъй като изискванията на мисията на определеното място може да са плавни с много движение и промяна.

· Държи се в съответствие с местната култура и обичаи.

· Способност за ефективно и ефикасно функциониране по време на продължителни периоди на високо напрежение и стрес.

· Може да бъде поискано да управлява превозно средство, оборудвано от правителството в подкрепа на операциите.

· От всички лингвисти може да се изисква да участват в мисии и да бъдат физически годни да изпълняват тези задължения:

· Да повдигат поне 30 фунта над главата;

· Да вървят поне 5 км в неравен терен;

· Да носят 30+ фунта раница и/или екипировка с минимални усилия.

· Да четат, пишат, слушат и говорят с ясна и кратка граматика и произношение на необходимите чужди езици и английски. Да осигурят идиоматични (на определен език или диалект) преводи на материал, като използва правилна структура на изреченията на необходимия чужд език и английски. Да извършват последователни, точни преводи и устни преводи на текущи разговори и дейности. Позицията може да включва, но не се ограничава до:

· DOCEX = превод на документи;

· УСТЕН ПРЕВОД = може да работи вътре или навън, като прави устни преводи с местни хора, правоприлагащи органи/полиция, военни, държавни служители;

· АУДИО ПРЕВОД = може да работи по вътрешно или външно слушане на записано или аудио в реално време.

Кандидатите за работа се предупреждават, че:

· Работата е в екстремни, строги, тежки условия.

· Може да се наложи да работят навън и вътре в зависимост от изискванията на мисията.

· Условията на живот може да са строги и сурови.

· Работната среда е разгърната в отвъдморски държави, които може да са възможни военни зони и да представялват значителен риск като част от задачата.

„Обективно.Бг“ потърси за коментар лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов, тъй като обявата потвърждава думите му, че САЩ се готвят да вкарат България във войната между Русия и Украйна.

– Защо американската армия търси да наеме лингвист с български език за мисия във възможна военна зона и съседна на България държава? Това означава, че влизането ни във войната вече е решено?

– Информацията наистина е потвърждение на това, за което предупреждаваме, защото в момента в резултат на руските действия в Украйна, украинската армия се обезкръвява. От независими източници на информация виждаме, че буквално „ловят“ мъже в мобилизационна възраст, за да ги изпратят на фронта. Ловят ги като диви животни по улиците на украинските градове. Скоро ще дойде моментът, в който украинската армия ще рухне, защото няма да има пушечно месо, и когато вече няма да има пушечно месо, достатъчно за да спре руския натиск, тогава американците вече ще трябва да пуснат следващите за възпиране на руския натиск и това няма да бъдат американски войски в никакъв случай.

На първо място, те ще изпратят наемници, най-вероятно ще има сред тях и американци, както вече има, но за американците е изключително важно да изпратят представители на българската войска, защото българският народ е единственият, който няма исторически причини да има лошо отношение към Русия и руския народ. Напротив, точно обратното. Огромното мнозинство от българския народ изпитва положително отношение към Русия. Смята я за близка и братска държава и поради тази причина чисто стратегически за американците е много важно да изобретят още причини, поради които българите да намразят руснаците.

Сега по една странична линия се опитват да направят това с паметника на Съветската армия, но тъй като американците не познават добре психологията на българския народ, грешат тотално, защото точно с тези действия предизвикват още по-голяма симпатия на българския народ към руснаците, а съответно самите янки си навличат още по-голяма омраза от българите. Американците ще сгрешат и с изпращането на български войници, защото тези войници няма да отидат по свое собствено желание и това ще предизвика много силни антиамерикански настроения в българското общество.

Към настоящия момент то не е сравнително наясно с това, което го очаква, но идеята на американците е много проста. Дори един български взвод да бъде изпратен в зоната на активните военни действия, това на американците ще им е достатъчно. Защото със сигурност ще има български жертви, българи, убити от руснаците, руснаци, убити от българите… САЩ искат да изкопаят ров между нашите два братски народа, който да запълнят с кръв.

Искат да създадат у нас мъченици в борбата срещу руснаците и така да пренапишат историята и бъдещето ни за век напред – това, което правят в момента с Украйна. Не трябва в никакъв случай да очакваме, че американците ще спрат в изпълнението на своя план, защото те действат, доказано през годините, изключително целенасочено и последователно. Имат стратегия и я изпълняват.

Тяхната стратегия е възможно най-много да обезкръвят Русия, но по-притеснителното е, че тъй като Русия ще се справи и с втората вълна от подобни наемници или малки части от натовски държави, които ще бъдат изпратени под формата на инструктори (няма да бъдат изпратени като активни участници във военните действия), те ще бъдат разположени в зони в близост до фронта. Не бих се учудил, ако американците организират някаква провокация, за да може, разбира се, това да бъде приписано на руснаците.

С такъв инцидент предизвикаха включването си във Виетнамската война. Това е т.нар. инцидент в Тонкинския залив, когато техни военни кораби са уж обстрелвани от виетнамска авиация. Те са били разположени в Тонкинския залив, естествено във виетнамски териториални води (никога не са признавали суверенитета на която и да е било държава). Сами си бомбардират корабите, за да се включат във войната. Те ще направят това нещо и с нас.

Просто нямат друг вариант. Войната в Украйна се развива на три етапа. Първият етап е война между Русия и Украйна. Вторият е война, в която американците помагат оръжейно и финансово и в която се включват и натовски държави, но не и пряко американците. И третият етап е когато се включат американците с цялото НАТО срещу Русия. Вече този конфликт ще стане глобален. Има всички шансове да се превърне в ядрен конфликт. Американците няма да се поколебаят да използват ядрено оръжие.

Цялото интервю на Диляна Гайтанджиева с Костадин Костадинов може да прочетете тук

Българските граждани могат да дадат доверието си за Костадин Костадинов  с номер 3 в бюлетината на изборите на 2 април 2023 г.

„Възраждане“ е с номер 3 в бюлетината!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

20 коментара

  1. Путин отправи шокиращи откровения относно съдбата на България

    Шокиращи откровения относно съдбата на България направи руският президент Владимир Путин в интервю, което ще бъде излъчено в неделя по водеща телевизия. От медията разпространиха част от тезите, които са потресаващи.
    „България не избира между ЕС и Русия. България избира между ЕС и това дали изобщо да я има самата България“ – казва човекът от Кремъл. И допълва, че така поставена като нищожно джудже в англо-саксонския динозавър, България ще бъде претопена. Тя вече е погълната икономически, а значителна част от най-способното население е изсмукана. В момента ЕС подсилва малцинствата, така ще да размие доминиращия етнос. Накрая няма да има такъв, а държавата ще стане обикновена провинция на Германия.
    „Такова разбиване на държавност България никога не е претърпявала. Та дори през комунизма, Съветският съюз се месеше поне 1000 пъти по-малко на България. Ние се интересувахме само да следвате социализма, както и водачът ви да ни е лоялен. Надолу той всичко сам си правеше, а в голяма степен се правеше от самия народ – чрез партията, която беше изцяло българска.
    В момента не само водачът, цялото правителство, депутати, та дори заместник-министри и кметове, се назначават директно от ЕС и САЩ. През комунизма българите са били по-свободни да избират управниците си от сега“ – казва Путин.
    „Ако ЕС стане толкова „жесток“ към България, колкото беше СССР, това би означавало просто да поискат от вас да имате демокрация и пазарна икономика. И да не ви се месят за нищо друго. Ние това искахме – социализъм и планова икономика. Нищо друго.
    Но вместо това, днес ЕС ви се бърка във всичко – определя ви формата на краставиците, цената на тока, лепи етикети на курортите ви, решава кой е корумпиран и кой – не, налага ви хомосексуални бракове и пр. Та кога СССР е правил нещо такова?“ – пита руският президент.
    „България не е интересна на ЕС като население. Българите не интересуват ЕС. България е центърът на Балканите и само и единствено като такъв, привлича вниманието. ЕС не го интересува ще има ли хора тук, ще има ли култура, ще има ли българи. Той би бил съгласен територията да е дори безлюдна. Но да е под негов контрол. Това е типично примитивно стратегическо мислене. Но цената му е съдбата на вашия народ…“ – завършва Путин, или поне частта, която е предварително обявена.
    Г.Н.

  2. Аааа, възраждане са лоши хора. Не са крали и избивали българи в последните 33 г. като ГРОБ, БСП, ДПС, ДБ, ПП, не са закривали заводи, не са давали концесии на злата, електроцентрали, електропреносни мрежи …… не са избивали българските животни……. Защо са ни такива изроди, след като няма да трепят българи, няма да взимат дечицата им да ги дават на педали, няма да ни хранят с бръмбари и пучи въШки?
    Освен това, когато говореха, че вкарват България във война, за да избият българите – ГРОБ, ДПС, БСП, ДБ, ПП и техните отрочета изнасяха оръжия за да избиват православни и се кичеха със знамената на укрорайха… Нещем такива хора….. дето си искат лева. Тази руска хартийка за туземци!

    • Щем- не щем, не питат. Така е като си трайкаме три години и си играем на протестчета. Откога го знаем това? Отдавна. Знаем и кога.
      Ама- нали преклонена глава сабя не я сечала и да би мирно седяло, не би чудо видяло…
      Прави са. Чудесата са за лудите, непослушните, непокорните, дивите.
      Не за кротките и преклонени главици толерантни.
      Нашият часовник цъка: тик-так, тик-так…

      • Не е от три години. Траем си вече 33.
        Айде аз съм бил млад и заблуден в началото, но все е имало по мъдри и умни от мен …..

      • Аз лично съм приятно изненадан и учуден от цялото изказване на Путин.
        С две думи ни казва да чакаме руските танкове, защото иначе ще бъдем заличени.

      • Видя нещо, което този път аз не видях. В изказването на Путин- вярно. Прав е човека. А ние да си налягаме парцалите, не само да чакаме. Ако си помогнем- ще ни се помогне.

      • Изобщо няма да се разсърдя на руснаците ако убиват българи паметникосъбарящи соросоидски копелета.Така погледнато в България има много гадове за изпращане на фронта,Глиги не ми липсва.

      • Опса, там е работата, че това не е руска работа. Щем не щем, тези неща ние сами трябва да си ги свършим.

  3. Виктор Орбан:
    ––––-
    „………Бившите премиери и партийни лидери на България – Бойко Борисов и Кирил Петков са в престъпни договорки с ЕС. Разполагам с уличаващ документ за това престъпление. Престъпление, за което народът им не е уведомен и не е поискано неговото съгласие. Разполагаме с документи, които доказват, че Борисов и Петков са получили много милиони… да го кажем направо – близо 1 милиард евро, за да изпратят войска в Украйна. Парите са за това да се вкара страната им в реален конфликт с Русия, да й обявят война. Ясно е, че България не може да изплаши нито Русия, нито Путин, това е смешно само по себе си. Но целта е друга. Целта е да се скъса окончателно с приятелството между двете страни, които са били братя десетилетия наред. Между България и Русия има особени отношения и това датира още от Освобождението. Затова САЩ и ЕС ще направят всичко, за да скъсат тази връзка, помен да не остане от нея. Народът трябва да е наясно с това, защото подозирам, че когато научи, съдбата на въпросните политици няма да е особено добра…….“

  4. Първото и най-важно нещо в България е да се ИЗРИТА наглостта на щатските васали,да се откаже всякакъв износ на оръжие за Украина.“Еврокомисарят Тиери Бретон идва в София – иска спешно да увеличим оръжейните доставки за Украйна“ Това е втората крачка за да ни набутат във война и да потвърдят прогнозата на Путин, че ние трябва да изберем между ЕС и собственото си съществуване.

    • Може и да греша.
      След като няма да ни спасява, значи ще ни затрие.
      И това е опция за предпочитане, пред перспективата да оставим България на адовите изчадия.
      Въпреки всичко, виждам за първи път положителните сигнали на Кремъл към българският народ!

      • Ако ни затрие- ще затрие Душата на Русия. На духовно ниво. Считам, че е наясно:)

      • И аз съм убеден, че не това е целта на Русия, но всичко се случва.
        Все пак е за предпочитане да ни изпепели, пред това да подари България на сатаниските изчадия.

    • А аз виждам, Лили, с хубавото име Лили.
      Първо- изказванията на Мария Захарова започнаха да придобиват различна форма. В която се разграничават решенията на властите от желанията на българския народ.
      Второ- речта на президента Путин го потвърждава.
      Тези две “лампички” изобщо не са случайни.
      Лили.

  5. Защо да ни спасява Путин бе калпазани,ако сме легнали в краката на хегемона като презрени проститутки,ако все още не усещаме присъдата, която виси над главите ни като гилотина, ако не искаме да си мръднем и пръста за да се измъкем от тази колониална хватка,Путин ли трябва да ни спасява. При такава тъпащина и Бог не може да ни помогне.

    • Г-н Иванов, ако сте християнин- не се отчайвайте и не изпадайте в униние. Грях е. Не всичко зависи от нас. Но едно е сигурно- ако си помогнем, ще ни се помогне.
      Как ли? – не знам и не е в моя контрол.
      Бъдете жив и здрав.

    • 1.Никой не казва, че е длъжен.
      2.Не ние легнахме на пандемониума, а Елцин ни подари.

  6. Не американците са виновни разберете го !
    Англосаксонските чифути !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.