Пoлк. Дaниeл Дeйвиc: 3aпaдът e pъкoвoдeн от нeвмeняeми лидepи. Удapи дълбoкo в Pycия ще предизвикат отговор, който ще изпепели планетата (С ВИДЕО)

Идеята на страните от Запада да разрешат на киевския режим да нанася удари дълбоко по територията на Русия е безразсъдна и много опасна.

Това заяви офицерът от ВС на САЩ в оставка Даниел Дейвис, коментирайки изявлението на президента на РФ Владимир Путин, че с такова решение НАТО всъщност ще влезе в директен военен сблъсък с Русия.

«Дори само факта, че споменава за удари дълбоко по територията на Русия говорят, че Западът напълно си е загубил ума. Защото самият той не би търпял същото по отношение на себе си.

Просто си представете, че същото направи и Русия. 

Тя може да каже: «Ще нанесем удари по ваша територия, защото вие не ни харесвате…»

Тогава ние какво бихме направили?

Всички ние в САЩ ще започнем да се готвим за Трета световна война… която неминуемо ще премине в ядрена… и в крайна сметка ще унищожи живота на планетата», коментира американският офицер.

Според него жителите на западните страни трябва незабавно да призоват своите лидери да спрат с действията си срещу Русия и да кажат твърдо „не“ на подобно решение, което най-вероятно ще доведе до фатални последици за целия свят.

По-рано Путин заяви, че страните от Северноатлантическия пакт сега не просто обсъждат възможността Киев да използва западни ракети с голям обсег, а всъщност решават дали да се включат пряко в украинския конфликт.
Той добави, че прякото участие на страните от НАТО във военните действия променя същността на конфликта, а Русия ще бъде принудена да вземе решения въз основа на създадените за нея заплахи.

По-рано Guardian, позовавайки се на източници от британското ръководство, съобщи, че решението да се позволи на Киев да изстрелва ракети Storm Shadow по цели дълбоко в руска територия вече е взето, но няма да бъде официално обявено в близките дни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.