Пуснаха некролог на Криско: „Почивай в дни!“

Криско некрологНекролог на Криско предизвиква едновременно усмивки и възмущение в социалната мрежа. Певецът е рамкиран в черно, пусната е най-сериозната му снимка, а отгоре с големи черни букви е написано „Почивай в дни“

Възпоменателният лист е окичен с посланието  „Почивай в дни“  в опит за заигравка с хита на певеца  „Почивни дни“ и „Почивай в мир“, а към творението  са добавени и опции с още евентуалните реакции на феновете, или враговете.

Изброените варианти варират  от „Липсваш ми“ и „Болката не спира“ до възклицанията  „Чудесно!!!“ и „Ще черпя!!!“, всичките от репертоара на певеца.

Дали шегата е добронамерена, или някой иска рапърът да млъкне и да спре да залива аудиторията с безумните си текстове, не е ясно.

Криско не е първият, който получава некролог преживе, с подобна жалейка се сдобиха и други певци, а на рапъра му се случва за втори път. Сега произведението, запазена марка на траурните агенции, е шеговито и изработено с финес, като комбинация от заглавия на песни. Но предния път беше доста зловещо и по повод песен, възхвляваща дрогата и свободния се*с.

Много родители на малки наркоманчета споделят, че с радост биха видяли некролог на целия рап у нас, защото децата копират текстовете на идолите си буквално и считат за съвсем нормално щом кумирът им пее, че е надрусан да започнат да се друсат и те.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.