Проф. Теодор Постол, бивш съветник в Пентагона: Украйна и САЩ целенасочено и злобно избиват руски цивилни граждани

Според професора от Масачузетския технологичен институт ВСУ и Пентагона много добре са знаели какви жертви ще причини ударът им с американски ракети по плажа в Севастопол. Това са терористични атаки, чиято политическа цел е да разярят руснаците

Ударите на украинските въоръжени сили срещу цивилни в Севастопол, Донецк и Белгород са умишлени убийства на цивилни, чиято единствена цел е да ядосат Русия. Това заяви Теодор Постол, професор в Масачузетския технологичен институт и бивш съветник в Пентагона, във видео блога Deep Dive.

„Целта на тези удари е просто да ядосат руснаците, нямаха военно-стратегическа цел. Киев и Вашингтон, които се крият зад гърба им, казаха, че са атакувани военни съоръжения, които Русия използва във войната си срещу Украйна. Тези твърдения, естествено, звучат нелепо и те не се изричат с цел някой да им повярва. На всички е ясно, че ракетите бяха с касетъчни бомби, те бяха с предварително зададени от американската армия координати и те удариха по цивилни граждани в централните части на няколко руски града. Атаките по Белгород, Донецк и Севастопол просто бяха насочени към брутално избиване на невинни цивилни. Точно това поведение е престъпно“, каза Постол.

Според него ВСУ и координаторите от Пентагона много добре са знаели какви жертви ще причини ударът по Севастопол.

„По повод масовото убийство на плажа в Севастопол украинците се оправдаха, че са се целили по военна база на няколко километра от там, но ако искаха да избегнат жертви, щяха да ударят през нощта, както правят руснаците“, коментира професорът.

„Повечето руски атаки са през нощта и една от причините за това, е, че въпреки високата прецизност на ракетите им, невинаги може да се гарантира перфектна точност на удара. През деня хората са навън. Но ако ударите през нощта и ракетата мине близо до целта и я пропусне, тогава свеждате до минимум вероятността от нежелани цивилни жертви“, обясни проф. Теодор Постол.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Защо Асанж беше държан години наред като затворник със заплаха за 170 годишен затвор. Защото показа на целия свят как след епруветките на Колин Пауел и непредизвиканите бомбардировки над Ирак, американските дронове избиваха и цивилни граждани досущ като в забавна игра, което трябваше да остане като военна тайна. Тази картина не се е променила с годините,няма не само разкаяние, не само някакво смирение след тези издевателства, брадърите отвориха една братоубийствена война, където зомбираните украинци отидоха да се бият със своите братя руснаците за да защитят не само себе си, а и целия демократичен свят.От такава наивност и кокошките припадат от смях.

  2. Ако и Русия беше толкова слаба и безпомощна като Палестина, и там геноцидът над руснаците щеше да бъде толкова жесток и толкова безумен.“Демократичният“ Запад не само си затваря очите за геноцида в Палестина,той го поощрява със своето безразличие.“False Flag Operation, The Lie becomes the Truth: “Israel is the Victim of Palestinian Aggression”. According to the ICC, “There Never Was A Genocide”.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.