Преслава след боя с Бирмата: Край, разделяме се!

Преслава пиянаФолк певицата Преслава изобщо не рони сълзи  след грозната случка с Бирмата, станала в нощта след наградите на Планета.

Вместо да е стресната и с увесен нос или поне да се затвори за няколко дни вкъщи, след мелето в студентския клуб, изпълнителката се появила на работа  свежа като репичка и усмихната.

От няколко седмици насам Преслава подготвя нов проект и работи почти денонощно. След инцидента  никой от снимачния екип не очаквал да се появи на следващия ден и да спази плана, пише HotArena..

За изненада на всички, тя пристигнала с усмивка и по нищо не личало, че на предната вечер е яла шамари.

Вече е известно на всички, че Бирмата нахлу на афтърпартито на „Пайнер“ в столичен клуб и се нахвърли с юмруци и ритници срещу Фики Стораро, с когото Преси танцувала. Бирмата научил, че любимата му се натиска с младия си колега си и решил да раздаде правосъдие е да прояви пословичната си ревност.

В опита си да ги разтърве, Преслава отнесе случаен  шамар, който й разкървави носа.

На следващия ден тя се се явила за снимките към новия си филм с леки охлузвания по лицето, но гримьорите бързо успели да ги замажат. Всички очаквахме да е бясна, а тя беше много на кеф“, разказват от екипа.

 Явно постъпката на Бирмата накарала Преслава да прогледне окончателно и да  да осъзнае що за човек е той.

„Това преля чашата. Приключих с него окончателно!“, казала певицата на приятелките си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.